Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Μίχελ: «Στην Θεσσαλονίκη θα δούμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι»

Ο Λούμπος Μίχελ μίλησε για το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, τονίζοντας ότι το παιχνίδι της Τούμπας θα είναι εντελώς διαφορετικό. Αναλυτικά όσα είπε ο Λούμπος Μίχελ στην ιστοσελίδα football24.ua:
Για τον αγώνα με την Ολιμπίκ: «Το αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε ότι ήταν θετικό. Η Ολιμπίκ παρουσιάστηκε πολύ πειθαρχημένη παίζοντας επιθετικά. Ο ΠΑΟΚ για μεγάλο διάστημα του αγώνα δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον αντίπαλο. Πετύχαμε όμως το εκτός έδρας γκολ και αυτό είναι το σημαντικό. Στην Θεσσαλονίκη θα δούμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι».
Για το ποιους παίκτες της ουκρανικής ομάδας θυμόταν: «Τον Μακαράτζε, τον Μπογκντάνοφ και τον Μόχα. Ίσως να ξεχνάω κάποιους, αλλά θυμάμαι τρεις-τέσσερις παίκτες τους όχι περισσότερους».
Για το αν συνάντησε γνώριμα πρόσωπα στο Κίεβο: «Μόνο στο γήπεδο. Ήρθαν ο Ιγκόρ Ντουλιάι και ο Βιάτσεσλαβ Σέβτσουκ και θυμηθήκαμε τα παλιά, όταν η Σαχτάρ αγωνιζόταν στο υψηλότερο επίπεδο…».
Για τους λόγους που έφυγε από την Σαχτάρ και αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Στη ζωή μερικές φορές πρέπει να κάνεις αλλαγές. Έιχα μια προσφορά από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και αποφάσισα να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε μια νέα χώρα, μια νέα ομάδα, μια νέα θέση. Άλλωστε και η πολιτική κατάσταση στην Ουκρανία ήταν τέτοια που το ποδόσφαιρο ήταν σε δύσκολες συνθήκες. Έτσι πήρα την απόφαση ότι θα ήταν καλύτερα αν δεχτώ μια νέα πρόκληση».
Για τις αρμοδιότητες που έχει στον ΠΑΟΚ: «Τώρα έχει μεγαλύτερη ευθύνη, περισσότερη δουλειά, ένα ευρύτερο φάσμα δραστηριοτήτων. Αλλά τίποτα εντελώς νέο για εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr