Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία το 1ο Τουρνουά Φιλίας (photos)

Το 1ο Τουρνουά Φιλίας και συναδέλφωσης των λαών είναι πλέον γεγονός. Ήταν ένα τουρνουά όπου όλες οι ομάδες έβαλαν γκολ στην αλληλεγγύη, ενάντια στο ρατσισμό και στην ξενοφοβία. Στο φιλόξενο Olimpico Sport Club, έγιναν ωραία παιχνίδια, χωρίς νικητές και ηττημένους και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Όλα...
...κύλησαν άψογα και όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι και αγκαλιασμένοι από το γήπεδο. Οι διοργανωτές, Ομάδα Υποστήριξης Προσφύγων Βόλου, ΠΣΑΤ και η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, μαζί με τις ομάδες φιλοξενούμενων προσφύγων στο ΜΟΖΑ, των Δικηγόρων, των Παλαιμάχων Ολυμπιακού Β. και Νίκης και των πρωταθλητών και αήττητων Αστυνομικών ένωσαν τις δυνάμεις τους και έστειλαν μηνύματα φιλίας προς όλες τις κατευθύνσεις
Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησαν βραβεύσεις στις ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά. Βραβεύτηκε, τόσο από τον ΠΣΑΤ, όσο και από την ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, ο βετεράνος Βολιώτης δημοσιογράφος Δημήτρης Μπάτσιος, ενώ ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου προσέφερε βιβλία στον ΠΣΑΤ, στην ΕΣΗΕΘΣτΕΕ και στους Πρόσφυγες, καθώς και τρεις μπάλες ποδοσφαίρου στους Πρόσφυγες.
Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές δόθηκαν αναμνηστικές μπλούζες και μετάλλια, ενώ προσφέρθηνα αναψυκτικά και γλυκά. Υπήρξε ιατρική κάλυψη, καθώς παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθύμης Τσάμης. Παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Ιάσονας Αποστολάκης και Φωτεινή Κοκκινάκη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα υποστήριξης προσφύγων σε όλους όσοι μόχθησαν και συμπαραστάθηκαν για να πετύχει η διοργάνωση. Επίσης, ευχαριστούν και τη σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στον Γιάννη Σίμο και στους αδελφούς Τσουρέλη, στους προέδρους ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΘΣτΕΕ και Επικουρικού δημοσιογράφους κ.κ. Τριανταφύλλου Σωτήρη, Χορταργιά Δημήτρη και Κέλλα Σωτήρη, στην προισταμένη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κα Ιωάννα Ράμμου, στους καθηγητές φυσικής αγωγής Παναγιώτη Παπαρρίζο, Δημήτρη Βαταμίδη, Σωτήρη Πετσιμέρη, στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, η οποία διέθεσε το πούλμαν για τη μεταφορά των προσφύγων του ΜΟΖΑ και των οικογενειών τους, στον Α.Σ . «Δημητριάς», στον Δημήτρη Κουτσό την Ευγενία Φραγκούλη στη Σοφία Χαλκιά, στην ΕΨΑ, στον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας ταξίαρχο Γιάννη Τόλια, στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας και στον πρόεδρο Ευθύμη Τσάμη, στον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου και τον γενικό γραμματέα Βασίλη Μπακαλιάνο, στην Μικτή ομάδα παλαιμάχων Νίκης και Ολυμπιακού Βόλου, στον υπεύθυνο Δομής ΜΟΖΑ Ανδρέα Παπακώστα, στον υπεύθυνο της DRC Δημήτρη Νιζάμη, στην εταιρεία Στάμος Α.Ε. Βιομηχανία Ζύμης και το Ideal Cafe.
Τελικά, αποδείχθηκε γι’ άλλη μια φορά πως όλοι έχουμε το δικαίωμα να ζούμε κάτω από τον ίδιο ουρανό, έχουμε δικαίωμα στη ζωή, έχουμε δικαίωμα στη δημιουργία.
Δείτε ένα μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα από την προχθεσινή εκδήλωση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr