Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

«Αποφασισμένοι και πεισμωμένοι συσπειρωνόμαστε για να απογειώσουμε την ομάδα μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΣΦΟΒ, εν όψει της γενικής συνέλευσης της Δευτέρας. Αναλυτικά:
«Φίλοι του Ολυμπιακού, Την Δευτέρα 3/7 γίνεται η Γενική Συνέλευση της μεγαλύτερης επαρχιακής ομάδας στην χώρα μας, του Ολυμπιακού Βόλου. Πέραν από τους οικονομικούς και διοικητικούς απολογισμούς ορίζεται και η νέα Διοικούσα Επιτροπή που θα οδηγήσει την αγαπημένη μας ομάδα στις ανώτερες κατηγορίες.
Δίνουμε δυναμικά το «παρών» την Δευτέρα με πανηγυρικό χαρακτήρα, στηρίζουμε τη νέα διοίκηση, στέλνουμε το μήνυμα σε εχθρούς και φίλους. Αποφασισμένοι και πεισμωμένοι συσπειρωνόμαστε για να απογειώσουμε την ομάδα μας.
Αγνοούμε παντελώς εχθρούς, και αμετανόητους και αδίσταχτους συκοφάντες, υβριστές, αποτυχημένους, τραμπούκους, δυστυχισμένους, άμπαλους, νεκροθάφτες, αγνώμονες, μικρόψυχους, αγράμματους, άφραγκους, πανικόβλητους, με δύστυχα όνειρα και εφιάλτες που επιτίθενται σε έντιμα και ακέραια μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου.
Καταγγέλλουμε τους ηθικούς αυτουργούς και εμπνευστές της νέας ομάδας της Πύδνας που έφεραν στο Βόλο, και τους λέμε ότι θα τους εξαφανίσουμε. Κανείς δε μπορεί να ανταγωνιστεί και να πολεμήσει τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η ομάδα μας, η μοναδική με 17.000 οπαδούς στο βιογραφικό της, θα μεγαλουργήσει με υγεία, στόχους και φιλοδοξίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr