Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Austrian Boys: «Να τα δώσουν ΟΛΑ οι παίκτες την Κυριακή»

Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακοσ βολου austrian boys 2017
Ανακοίνωση με την οποία καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο κυριακάτικο βολιώτικο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου για τη Γ' Εθνική, εξέδωσαν οι Austrian Boys. Αναλυτικά:
«Όταν ο Ολυμπιακός Βόλου έχει έναν τόσο ιδιαίτερο αγώνα, όπως είναι αυτός της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό στάδιο δεν υπάρχει τίποτα άλλο για εμάς. Αφήνουμε πίσω τις στεναχώριες, την απογοήτευση και όσα έχει μέσα του ο καθένας και είμαστε προσηλωμένοι μόνο σε αυτόν τον αγώνα. Θέλουμε πολύ ο Ολυμπιακός Βόλου να κερδίσει αυτόν τον αγώνα όπως πάντα. Απαιτούμε από τους παίκτες που θα φορέσουν την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή, να καταλάβουν τις ιδιαιτερότητες που έχει για εμάς αυτός ο αγώνας και να τα δώσουν ΟΛΑ. Θέλουμε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί μαζικά στο στάδιο να στηρίξει την ομάδα. Εμείς αυτό θα κάνουμε για άλλη μια φορά! Την Κυριακή στις 1 το μεσημέρι θα συγκεντρωθούμε όλοι στο Άσυλο για να μεταβούμε μαζικά και οργανωμένα στο στάδιο. Βόλος στα εύκολα, Βολάρα στα δύσκολα
Austrian Boys 
Υ.Γ. Για εμάς, όταν λέμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι οικογένεια το εννοούμε και είναι αυτονόητο ότι στηρίζουμε πάντα τους ανθρώπους που είναι στην οικογένεια της ομάδας, ειδικά όταν αυτοί βάλλονται άδικα, είτε είναι οπαδοί, είτε διοικούντες, είτε ανήκουν στο αγωνιστικό τμήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr