Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Με 9 πληρώματα στο 83ο Πανελλήνιο Κωπηλασίας ο ΝΟΒΑ

Στο 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (1η φάση) Κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών, Α-Γ ελαφρών βαρών, Α-Γ κάτω των 23 ετών και Εφήβων –Νεανίδων που πραγματοποιείται στο Σχινιά από την Πέμπτη 20/4 έως και την Κυριακή 23/4 /17, συμμετέχουν...
...17 αθλητές-τριες του ΝΟΒ-Α. Στο Πρωτάθλημα αυτό, λαμβάνουν μέρος 446 αθλητές-τριες από τα Σωματεία όλης της Ελλάδος, συγκροτώντας 317 πληρώματα. Οι κωπηλάτες-τριες που αποτελούν την ομάδα του ΝΟΒ-Α και θα λάβουν μέρος με 9 πληρώματα, είναι οι: Αναστασία Βόντζου, Ισμήνη Νόνη, Χαρίκλεια-Μαρία Τσιτσιγιάννη, Γεωργία Ζούζουλα, Ελένη Παπανικολοπούλου, Ευγενία Ιωαννίδη, Αικατερίνη Μπρουσοβάνα, Απόστολος Γιαλαμάς, Αλέξανδρος Μπρουσοβάνας, Νικόλαος Παρασκευάς, Γεώργιος Παρασκευάς, Νικόλαος -Παύλος Οικονόμου, Δημήτριος Καραγιάννης, Αστέριος Καραγιάννης , Δημήτριος Καραδέμητρος, Διονύσης Λαδόπουλος και Γεώργιος Μαραγκός.
Την αποστολή συνοδεύει ο έφορος του τμήματος κωπηλασίας κ. Βασίλειος Λυκομήτρος και οι προπονητές κ.κ.: Γεώριος Κουρκούμπας και Δημήτριος Σταθόπουλος.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Χρήστος Γεροβασίλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου απευθύνουν τις ευχές τους για καλή επιτυχία και διακρίσεις στους αθλητές-τριες του κωπηλατικού τμήματος.
Δελτίο Τύπου ΝΟΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr