Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Από αύριο στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε πως από αύριο, Δευτέρα 1η Αυγούστου, θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου της σεζόν 2016-2017. Οι τιμές είναι έτσι διαμορφωμένες έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος να μπορεί να το αγοράσει και να ενισχύσει την ομάδα να πετύχει την άνοδο στη Football League τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου ενημερώνει πως τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-2017 θα ξεκινήσουν να διατίθενται από την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 και προσκαλεί τους φιλάθλους να κλείσουν τη δική τους θέση και να στηρίξουν έμπρακτα τον Ολυμπιακό Βόλου! Αναγνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα τα τελευταία χρόνια, προσπάθησε να διαμορφώσει τον τιμοκατάλογο των εισιτηρίων διαρκείας με βάση τα σημερινά δεδομένα. Οι τιμές που έχουν οριστεί είναι οι εξής:
Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τη δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο)
Εισιτήρια διαρκείας Silver: 150€ (αφορά στις δύο κερκίδες αριστερά και δεξιά των επισήμων)
Εισιτήρια διαρκείας Red: 100€ (αφορά όλες τις υπόλοιπες κερκίδες)
Διάθεση εισιτηρίων διαρκείας
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου και ώρα 10:00-14:00 και 18:00 έως 21:00 από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (λίγα μέτρα μετά το ΕΚΑΒ).
(Εξαιρείται το απόγευμα της Τρίτης 2 Αυγούστου εξαιτίας του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους με μετρητά, με χρεωστική κάρτα και τις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμος ο τρόπος πληρωμής και με πιστωτική κάρτα (άτοκες δόσεις).
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν στην κατοχή τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή κάποιο έγγραφο πιστοποίησης της ταυτότητάς τους.
Λίγα λόγια για τη σχεδίαση
Απλή, λιτή και ερυθρόλευκη είναι φέτος η σχεδίαση του εισιτηρίου διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου. Στόχος ήταν η ανάδειξη του δαφνοστεφανομένου εφήβου που αποτελεί το σύμβολο της ιστορικής μας ομάδας και φυσικά τα ερυθρόλευκα χρώματα, καθώς πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα της ομάδας, από τα σπάργανα του Ερασιτέχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr