Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Με πυρετώδεις ρυθμούς ολοκληρώνονται οι εργασίες για το Rally Αλμυρός 2016

Με πυρετώδεις ρυθμούς ολοκληρώνονται οι εργασίες για το Rally Αλμυρός 2016. Ο τρίτος αγώνας του Περιφερειακού Κυπέλλου Κεντρικής Ελλάδας είναι προ των πυλών και ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας υπόσχεται έναν αγώνα από τα παλιά... Με αγωνιστική δράση και τις δύο ημέρες του αγώνα σε...
...παραθαλάσσιες περιοχές, το θέαμα αναμένεται συναρπαστικό.
Το πρόγραμμα του Ράλι Αλμυρός 2016 που διοργανώνεται από τον Ομιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας έχει καθοριστεί ως εξής:
Η έναρξη των εγγραφών συμμετοχής ορίζεται στις 20 Ιουνίου 2016, ενώ η λήξη των εγγραφών συμμετοχής ορίζεται για την 1η Ιουλίου στις 21.00.
Η Διανομή του Βιβλίου Διαδρομής (road book) θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου στις 9 το πρωί από την Γραμματεία των αγώνων και η δημοσίευση του πίνακα εκκινούντων ορίζεται για τις 5 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι από την Γραμματεία.
Η λήξη των αναγνωρίσεων ορίζεται για τις 9 Ιουλίου στις 17.00 στον Αλμυρό. Σε ό,τι αφορά την διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής, αυτή θα λάβει χώρα στον διοικητικό έλεγχο στις 9 Ιουλίου. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός έλεγχος από την γραμματεία και συγκεκριμένα από τις 10.00 έως τις 13.00.
Ο Τεχνικός έλεγχος και έλεγχος καθώς και η σφράγιση των turbo θα γίνει στις 9 Ιουλίου από τις 10.00 έως τις 13.00 στην Κεντρική Πλατεία Αλμυρού και στις 13.15 της ίδιας ημέρας στη Γραμματεία του Αγώνα θα υλοποιηθεί η 1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών.
Η Δημοσίευση του πίνακα πληρωμάτων δεκτών και τα ωράρια εκκίνησης θα αναρτηθούν στις 9 Ιουλίου στις 13.45 στον Πίνακα ανακοινώσεων.
Η Εκκίνηση του αγώνα θα διεξαχθεί στις 9 Ιουλίου στις 18.45 στο ΣΕΧ 0: Σούρπη Service Park Out.
Ο Τερματισμός ορίζεται για τις 10 Ιουλίου στις 13.17 στο ΣΕΧ 5Δ: Αλμυρός.
Ο Τελικός τεχνικός έλεγχος θα διεξαχθεί στις 10 Ιουλίου αμέσως μετά τον τερματισμό στο χώρο του Parc Fermé.
Η ανακοίνωση της προσωρινής τελικής κατάταξης θα γίνει στις 10 Ιουλίου και 15 λεπτά μετά τον τερματισμό του τελευταίου αυτοκινήτου.
Τέλος, η απονομή επάθλων θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου στις 15.30 στην Κεντρική Πλατεία Αλμυρού. Για περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.rallyalmyros.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr