Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Πλεξίδας: «Για τα εξώδικα του κ. Κούγια μπορώ να πω πολλά δεν θέλω όμως να συνεχίσω»

Συνεχίζεται η διαμάχη ανάμεσα σε Βαγγέλη Πλεξίδα και Αλέξη Κούγια όσον αφορά τη δικαστική υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η εταιρία «La Farm» για το προπονητικό κέντρο των Δένδρων. Η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 7 Ιουλίου 2016 με τον πρόεδρο της «βυσσινί» ΠΑΕ να καταθέτει και αυτός από την...
...πλευρά του ασφαλιστικά μέτρα αλλά και μήνυση για απάτη. Ο Βαγγέλης Πλεξίδας τοποθετήθηκε επί του θέματος με δηλώσεις του στην «Ελευθερία» αναφέροντας πως «φιλία σημαίνει σεβασμός και όχι αντιδικίες» ενώ τόνισε πως δεν θέλησε να διαταράξει την ηρεμία της ομάδας πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Αναλυτικά:
«Λυπάμαι γι' αυτά που δήλωσε ο κ. Κούγιας. Ειδικά γι' αυτά που είπε για την εταιρία μου που είναι υπόδειγμα σε όλη την Ελλάδα και το γνωρίζει καλά και ο ίδιος. Αν ήθελε να μην υπάρχουν αντιδικίες από μέρους μου δεν θα έπρεπε εδώ και ένα χρόνο να με βρίζει παντού όπου βρεθεί. Εγώ δεν έπραξα ποτέ αυτό, γιατί άραγε; Φιλία σημαίνει σεβασμός και όχι αντιδικίες και ύβρεις σε ραδιόφωνα. Λυπάμαι πολύ, εγώ πλήρωσα και επιταγή στον κ. Πηλαδάκη για τη διαλυτική αίρεση των εγκαταστάσεων των Δένδρων γιατί το θεώρησα υποχρέωσή μου παρότι έφευγα από την ομάδα. Γνωρίζοντας μάλιστα την αγάπη των Λαρισαίων φιλάθλων προς την ομάδα δεν θέλησα ποτέ να διαταράξω την ηρεμία της και γι' αυτό δεν δημοσιοποίησα κανένα γεγονός πριν τελειώσει το πρωτάθλημα για να πανηγυρίσω και εγώ μαζί τους την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Για τα εξώδικα του κ. Κούγια μπορώ να πω πολλά δεν θέλω όμως να συνεχίσω την αντιπαράθεση γιατί αρμόδια για να λύσουν διαφορές είναι τα δικαστήρια. Εκεί λοιπόν θα κριθούν όλα. Και όσον αφορά τις δικαστικές ενέργειες γνωρίζει ο κ. Κούγιας ότι και εναντίον του έχουν γίνει τα ίδια. Προσωπικά εμένα δεν με φοβίζουν οι δικαστικές αίθουσες. Δεν επιθυμώ αντιπαράθεση άλλων δηλώσεων η οποία μόνο επικοινωνιακά άλλοθι μπορεί να δίνουν σε αυτούς που το επιδιώκουν...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr