Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Ήρθε... ο γάμος μεταξύ Καλτσά-Τσουκαλά και Αστ. Τρίπολης

Το φλερτ του Αστέρα Τρίπολης με τους Νίκο Καλτσά (φωτό) και Σταύρο Τσουκαλά κατέληξε σε γάμο! Όπως ανακοίνωσαν οι Αρκάδες στο facebook οι δύο ποδοσφαιριστές τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται με τα «κιτρινομπλέ», μιας και η διοίκηση του Αστέρα συμφώνησε τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότεροι είχαν συμβόλαιο με τις...
...ομάδες τους, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό για πόσα χρόνια υπέγραψαν και πόσα χρήματα δόθηκαν για να αποδεσμευτούν. Η ανακοίνωση του Αστέρα:
«Με μέθοδο και ουσία, μόλις ολοκληρώθηκαν δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές για την ομάδα μας. Οι Σταύρος Τσουκαλάς και Νίκος Καλτσάς είναι πλέον ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς επήλθε συμφωνία για την αγορά τους από ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Τόσο ο Καλτσάς όσο και ο Τσουκαλάς, είχαν συμβόλαιο με τις ομάδες τους, ωστόσο οι ιδιοκτήτες του ΑΣΤΕΡΑ κάλυψαν άμεσα τις οικονομικές απαιτήσεις Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα. Η μεγάλη επιθυμία των ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν στον ΑΣΤΕΡΑ, καθώς και της ομάδας μας να τους αποκτήσει, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να ντυθούν στα κιτρινομπλέ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr