Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Πρόσθεσε Στεργίου στο ρόστερ του ο Πύρασος

Την προσθήκη ενός ακόμη Αγχιαλίτη ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε ο Πύρασος. Πρόκειται για τον Άρη Στεργίου ο οποίος επέστρεψε από τις σπουδές του στις Σέρρες και θα αγωνιστεί για την ομάδα από την ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, ενισχύοντάς τη τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας. Η σχετική ανακοίνωση:
«Aπό την διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνεται η προσθήκη ενός ακόμη Αγχιαλίτη ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της περιόδου 2016-17, του Άρη Στεργίου ο οποίος ύστερα από τις σπουδές του στις Σέρρες, επιστρέφει να αγωνιστεί στην ομάδα μας. Ο Άρης, γεννηθείς στις 7/6/1993, προέρχεται από την ακαδημία του Πυράσου, με παρουσία στην πρώτη ομάδα και την Δήμητρα Ευξεινούπολης, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο τοπικό των Σερρών με τις Σέρρες 1800 και Ελπίδα Προβατά. Παίζει ως πλάγιος χαφ και στις δύο πλευρές.
Δήλωση Άρη Στεργίου: “Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω να αγωνιστών στον Πύρασο, να βοηθήσω από την πλευρά μου όσο μπορώ περισσότερο στη νέα προσπάθεια στην Α’ Τοπική Κατηγορία. Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα και τους ανθρώπους της όχι μόνο γιατί είμαι φίλαθλός της αλλά κάθε χρόνο ακολουθώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά με πολλή δουλειά και συγκέντρωση στο στόχο μας”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr