Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Καπίνο: «Από εμένα εξαρτάται αν θα δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού»

Ο Στέφανος Καπίνο καλείται να αναπληρώσει επάξια του κενό του Ρομπέρτο που πήγε στην Εσπανιόλ και όπως ανέφερε σε δηλώσεις του πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας του Ολυμπιακού. Αναλυτικά τι είπε:

«Αυτό εξαρτάται από μένα. Δεν διαβάζω και δεν θέλω να διαβάζω από 'κει και πέρα ότι φτάσει στα αυτιά μου. Ο Ρομπέρτο ήταν και είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Από 'κει και πέρα είναι στο χέρι μου να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με πίστεψαν, τον πρόεδρο, την διοίκηση, τον Αλέκο Ράντο και τον εαυτό μου πάνω απ' όλα και να καταφέρω να ανταποκριθώ», ανέφερε αρχικά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού.
Για την προετοιμασία, ο Καπίνο είπε: «Σίγουρα συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε, απλά το θετικό για μένα είναι ότι μέσα σε τρεις ημέρες που έχουμε κάνει προπονήσεις με τον νέο προπονητή καταφέραμε να βγάλουμε κάποια πράγματα, τουλάχιστον τον τρόπο σκέψης που θέλει να παίξουμε και προσπαθήσαμε να τα ακολουθήσουμε μέσα στο παιχνίδι μας».
Όσο γι΄ αυτά που κρατάει από τον Ρομπέρτο: «Καταρχήν είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Δούλευε σκληρά, σαν να μην ήταν ο βασικός. Αυτό ήταν ένα κίνητρο για όλους μας. Από 'κει και πέρα συνεχίζουμε όλοι μας με το ίδιο κίνητρο και το ίδιο μοτίβο».
Για τους στόχους της ομάδας: «Στις εγχώριες διοργανώσεις είναι πάντα το ίδιο, πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο μεγάλος μας στόχος είναι να βγούμε στο Champions League, το οποίο πιστεύει θα το χαρεί και ο κόσμος περισσότερο από τις άλλες φορές που βγαίναμε κατευθείαν. Είναι ένας μεγάλος στόχος να μπούμε στους ομίλους και από 'κει και πέρα κοιτάμε στόχο, στόχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr