Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Κυπαρίσσης: «Θα κοιτάξουμε για 3-4 περιπτώσεις ακόμη»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό AEL Radio, έκανε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ Θωμάς Κυπαρίσσης, ο οποίος εμφανίστηκε καθησυχαστικός σ΄ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Όλα λειτουργούν μια χαρά. Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία και με τον κ. Αναστασιάδη αλλά και τον μεγαλομέτοχο κ. Κούγια. Εξετάζονται κάθε μέρα παίκτες. Τους περνάμε φυσικά από μικροσκόπιο βλέποντας πολλά πράγματα. Έχουμε έτσι κι αλλιώς συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Βλέπω την ανυπομονησία και την αγωνία του κόσμου και είναι καλή, αλλά δεν χρειάζεται. Εμείς θα φτιάξουμε μία καλή ομάδα, με φιλόδοξους παίκτες και με στόχους. Είμαι αισιόδοξος πως θα δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο».
Για τη συνεργασία του με τον Αναστασιάδη: «Είναι συνεργάσιμος ο Άγγελος Αναστασιάδης. Βλέπουμε παίκτες και οι δύο και συζητάμε αρκετά. Θέλει να έχει καλή εικόνα για όλους τους παίκτες στο ρόστερ. Είδες σχεδόν όλους τους αγώνες. Για τους παίκτες που δεν τους θέλει, έχει άποψη. Παράλληλα όμως θα δει και από κοντά, κυρίως ένα-δύο παιδιά».
Για τους μεταγραφικούς στόχους: «Υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι. Είμαστε σε επικοινωνία και με κάποιους παίκτες και βρισκόμαστε σε οικονομικές συζητήσεις. Λογικά θα έχουμε κινήσεις και μέσα στη βδομάδα. Θα κοιτάξουμε για 3-4 παιδιά ακόμη, αλλά δεν χρειάζεται βιασύνη και πρέπει να δείξουμε υπομονή. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε κάποιες περιπτώσεις».
Για τις Κ20 και Κ17: «Ο κ. Αναστασιάδης και ο κ. Λιβανός ασχολούνται γι’ αυτά τα τμήματα και γίνεται καλή δουλειά μέχρι στιγμής. Σκοπός μας είναι να βγάζουμε παίκτες από το σπλάχνα της ομάδας. Τα στελέχη, μαζί και οι προπονητές κάνουν καλή δουλειά και θα περιμένουμε τα αποτελέσματα».
Για το τρόπο παιχνιδιού που θα έχει η ομάδα: «Ο στόχος είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Θα προσπαθήσει η ομάδα να κυριαρχεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν θα περιμένει να φάει γκολ. Από εκεί και πέρα θα αγωνίζεται με πάθος και δύναμη. Αυτός άλλωστε είναι και ο τρόπος του Άγγελου Αναστασιάδη στις ομάδες που δούλεψε. Ας μην δούμε τις μεγάλες ομάδες που βρέθηκε μόνο, αλλά και τον Ηρακλή, τα Γιάννινα και τον Πλατανιά που εκτός από τα αποτελέσματα, πρόσφεραν και θέαμα».
Για τα έργα στο προπονητήριο των Δέντρων: «Γίνονται κάποια έργα στο προπονητικό κέντρο. Θέλουμε να φτιάξουμε το μπροστά γήπεδο και να γίνουν κάποιες διορθώσεις στα άλλα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης πάντως είναι ικανοποιημένος, απλά ζήτησε να γίνουν κάποιες επιδιορθώσεις. Λογικά όλα θα γίνουν την περίοδο που θα βρισκόμαστε στο Ελατοχώρι, ενώ και με την επιστροφή μας θα δοθεί και κάποιο ρεπό στους παίκτες και πιστεύω θα είναι έτοιμα. Δεν ξέρω πόσο θα κοστολογηθεί ακριβώς, αλλά πρέπει να γίνουν οι εργασίες».
Για τα φιλικά της ομάδας: «Έχουμε κλείσει σχεδόν όλα τα φιλικά μέχρι στιγμής. Αυτά είναι με Λεβαδειακό, Παναιτωλικό και Ξάνθη. Με τους πρώτους περιμένουμε την έδρα διεξαγωγής του αγώνα, με Παναιτωλικό θα αγωνιστούμε εκτός έδρας και με την Ξάνθη το παιχνίδι θα γίνει εδώ στο AEL FC ARENA. Περιμένουμε ακόμα δύο ημερομηνίες. Μίλησα με τον κ. Μπάγιεβιτς για την ΑΕΚ για τις ημερομηνίες 3-7 Αυγούστου όπου ψάχνουμε, αλλά εκείνες τις ημέρες δίνουν και αγώνες προκριματικών στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr