Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Ελεύθερος ο Πουλίδο!

Ο Άλαν Πουλίδο απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του και είναι δίπλα στην οικογένειά του, απολύτως καλά στην υγεία του! Το πρωί της Δευτέρας (για την Ελλάδα), έγινε γνωστό αρχικά από ΜΜΕ στο Μεξικό ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι ελεύθερος κάτι που επιβεβαιώθηκε επισήμως...
...από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Η περιπέτεια του Άλαν Πουλίδο έλαβε τέλος. Είναι με την οικογένειά του και είναι καλά στην υγεία του». Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στο Μεξικό, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των Αρχών στην περιοχή όπου κρατείτο, συνελήφθη τραυματισμένος και ένας από τους απαγωγείς του. Επισήμως πάντως δεν έχουν γίνει γνωστές όλες οι λεπτομέρειες της διάσωσης. Τα δημοσιεύματα στο Μεξικό ανέφεραν ότι η επιχείρηση της Αστυνομίας και των άλλων αρχών στέφθηκε με επιτυχία και ότι ο Πουλίδο πήγε για ένα τσεκ απ σε νοσοκομείο της Βικτόρια. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν φαίνεται ότι ο Πουλίδο έχει έναν ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι.Στην κλινική της Βικτόρια ήταν μαζί του και ο κυβερνήτης της Πολιτείας Ταμαουλίπας, ο οποίος δήλωσε ότι το σημαντικό είναι ότι ο Πουλίδο είναι ελεύθερος και ότι η προσπάθεια για τη διάσωσή του είχε αίσιο τέλος.
Ο Πουλίδο είπε στις κάμερες μόνο: «Είμαι καλά, ευχαριστώ το Θεό». Ο συγκεκριμένος φέρεται να οργάνωσε όλη την επιχείρηση διάσωσης.O Πουλίδο πήγε εν συνεχεία για κατάθεση στην Αστυνομία, ώστε να δώσει όλες τις λεπτομέρειες της περιπέτειάς του.Ευτυχισμένος δήλωσε ο πατέρας του παίκτη και ευχαρίστησε το Θεό που ο γιος του επέστρεψε σώος και αβλαβήςΤην είδηση της απελευθέρωσης του Πουλίδο επιβεβαίωσε πρώτος ο δικηγόρος του παίκτη, Φελίπε Αγιάλα. Νωρίτερα, στη διάρκεια της νύχτας, είχε μεταδοθεί στο Μεξικό ότι οι απαγωγείς είχαν επικοινωνήσει με την οικογένεια του Πουλίδο για να ζητήσουν λύτρα. Ο Πουλίδο είχε απαχθεί τα ξημερώματα της Κυριακής όταν επέστρεφε από διασκέδαση μαζί με την κοπέλα του, Ιλεάνα Σάλας, την οποία οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερη λίγο αργότερα. Η κινητοποίηση των αρχών στο Μεξικό ήταν άμεση και τεράστια για την απελευθέρωση τελικά του 25χρονου ποδοσφαιριστή.Ο Ολυμπιακός ήταν από την πρώτη στιγμή σε επικοινωνία με τους οικείους του Πουλίδο και τις αρχές του Μεξικού. Πολλά ήταν τα μηνύματα συμπαράστασης από συμπαίκτες του Μεξικανού, αλλά και από συμπατριώτες του διάσημους ποδοσφαιριστές. Μεγάλη έκταση πήρε η περιπέτεια του Πουλίδο σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη που μεταδίδουν πια την ευχάριστη είδηση της απελευθέρωσής του.

πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr