Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

Μελισσανίδης: «Η σημερινή κατάσταση στην ΕΠΟ θα τελειώσει»

Την ανάγκη να υπάρξει ισονομία και συσπείρωση όλων των υγιών δυνάμεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επεσήμανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» ξεκαθάρισε πως το αμέσως επόμενο διάστημα η...
...κατάσταση που επικρατεί στην ΕΠΟ θα τελειώσει, κάτι που δεν επιθυμεί μόνο η ΑΕΚ, αλλά το σύνολο του υγιούς ελληνικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναγνώρισε την προσπάθεια που κάνει η ελληνική Πολιτεία, για κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο η οποία ξεκαθάρισε πως βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση. «Όλοι οι υγιείς φίλαθλοι αλλά και οι υγιείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου θέλουν ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Έχει ανάγκη το άθλημα την κάθαρση και πιστεύω ότι με τις σωστές κινήσεις που γίνονται αυτό θα έρθει σύντομα. Η σημερινή κατάσταση στην ΕΠΟ θα τελειώσει. Η Πολιτεία κάνει τα σωστά βήματα και θέλω να πιστεύω ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση και θα ολοκληρωθούν σύντομα. Αυτό δεν το θέλουμε μόνο εμείς, το θέλουν όλοι» τόνισε Δημήτρης Μελισσανίδης.
Παράλληλα, για την αλλαγή στην ΕΠΟ το αμέσως επόμενο διάστημα, πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο, το ήθελε πάντα και θα κάνουμε τα πάντα για την ισονομία. Ο υπουργός και όλοι μας θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο και θέλω να πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε. Εκτιμώ ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν όσον αφορά την ΕΠΟ, αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι και θα το καταλάβουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr