Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Βοσνιάδης: «Αξίζει να βρίσκεται στη Super League ο Απόλλων»

Ο προπονητής του Απόλλων Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε στο planetapollon.gr για τους στόχους της ομάδας του για τη φετινή χρονιά, αλλά και την προετοιμασία. Επίσης, ο Μακεδόνας τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αναφέρθηκε...
...και στο αν η ομάδα του χρειαζόταν να αποκτήσει στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ακόμα έναν επιθετικό. Αναλυτικά:
Για τους στόχους του Απόλλων: «Ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα και έχουμε σαν στόχο την άνοδο. Έχουμε μια ομάδα με ταλέντο και ποιότητα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου που ξέρουμε. Θα είναι δίπλα μας, γιατί έχουμε ένα μακρύ και δύσκολο πρωτάθλημα. Πρέπει να γίνουμε όλοι μια γροθιά, ώστε να πετύχουμε αυτό που αξίζει στον σύλλογο, να βρεθεί και πάλι στην μεγάλη κατηγορία. Το ρόστερ έχει βάθος. Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να βγει διαφορετικά. Έχουμε ποιότητα και πολλά παιδιά διεκδικούν επί ίσοις όροις την είσοδο στην ενδεκάδα, κάτι που είναι ευχάριστο για εμάς».
Για το εάν η ομάδα χρειάζεται ακόμα ένα επιθετικό: «Είμαστε μια χαρά από επιθετικούς, έχουμε πολλές επιλογές και οι σέντερ φορ μας είναι καλοί. Επίσης, έχουμε και άλλους παίκτες που σκοράρουν και παίζουν σε άλλες θέσεις, όπως ο Αλμπάνης, ο Φαρινόλα, ο Βάντερσον και ο Μίλιεβιτς μόλις έρθει. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την παρουσία του Κονέ στην ομάδα».
Για την προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια: «Δώσαμε μάχη στη προετοιμασία προκειμένου να αποκτήσουμε καλή φυσική κατάσταση, αλλά και συνοχή, λόγω των πολλών νέων προσώπων. Κάναμε μία άριστη προετοιμασία δίχως προβλήματα, γιατί η ομάδα ήταν δεμένη μεταξύ της. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και το κυριότερο είναι πως βάζουμε όλοι την ομάδα πάνω από το ατομικό και μόνο κέρδη μπορούν να φέρουν τέτοιες συμπεριφορές. Στα φιλικά βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και τώρα η ουσία είναι να είναι γερά τα παιδιά και να μπουν δυνατά από την αρχή του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr