Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Μπάσκετ: Εξαιρετικό κλίμα στην «πρώτη» των γυναικών και ανδρών του Ολυμπιακού Β. (photos)

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη η χθεσινή πρώτη συγκέντρωση του γυναικείου και ανδρικού τμήματος μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά. Το «παρών» από τη γυναικεία ομάδα έδωσαν ο...
...προπονητής, κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης και οι εξής παίκτριες: Ζέρβα Νίκη, Ζήτη Ελένη, Σουλτάνη Ραφαέλα, Κυριαζίδου Εύη, Αγαγιώτου Λαμπρινή, Σαρακατσάνη Λία, Γαλιατσάτου Αναστασία, Αγκάνη Δανάη, Μπαλλά Νικολέτα, Διαμαντοπούλου Σταματία, Χούτα Βάλια, Ντελή Χαρά, Κατσιοπούλου Έλλη, Γούλα Ελευθερία, Αρτεμισίου Ιωάννα, Πόπιντσουκ Μαρία, Στάμου Μαρία και Χατζηγιάννη Ζωή. 
Από το ανδρικό τμήματα το «παρών» έδωσαν ο προπονητής, κ. Φώνης Μαυρομιχάλης, και οι παρακάτω αθλητές: Αλεξίου Κώστας, Καραγεώργος Θωμάς, Βλήτσιος Στέφανος, Καραθάνος Δημήτριος, Καραρρήγας Αντώνης, Καφάσης Ζήσης, Αναστασόπουλος Λεωνίδας, Αχριάνης Σωτήρης, Μακρίδης Αλέξης, Βασιλείου Χρήστος, Κατσουλάρης Ανδρέας, Παραλίκης Νίκος, Χριστοδούλου Δημήτριος, Κολιός Κώστας, Σκουμής Πάνος, Παπουτσόγλου Βασίλης και Σερμέτης Κωνσταντίνος.
Ο αγιασμός τελέστηκε από τον πατέρα, κ. Θεόδωρο Παπασακελλαρίου, ο οποίος ευχήθηκε σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές καλή χρονιά και να προσπαθήσουν όσο περισσότερο μπορούν για την επίτευξη των στόχων.
Επίσης, μίλησε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νικόλαος Τσεκούρας, ο έφορος του γυναικείου τμήματος, κ. Βασίλης Παπαχρήστος, και ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής, κ. Αλέκος Μεταφτσής.
Παρόντες ήταν επίσης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, το «αίμα» επί πολλών ετών του Ερασιτέχνη, κ. Ιάσονας Χατζής ο κ. Κουσιαρής και ο παλαιός βολιώτης ποδοσφαιριστής, κ. Αντώνης Παππάς.
Το Argo-Sports βρέθηκε στην Άλλη Μεριά και σας προσφέρει φωτογραφίες:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr