Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Λεβέντης: «Είμαι Ολυμπιακός»

Τις συλλογικές του προτιμήσεις… αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Βασίλης Λεβέντης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ, αλλά άλλης μεγάλης ελληνικής ομάδας. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, λίγες μέρες μετά την είσοδό του στην Βουλή, μίλησε στο...
...«Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων» και αναφέρθηκε στην σχέση του με την Θεσσαλονίκη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι οπαδός του «Δικέφαλου του Βορρά», αλλά… του Ολυμπιακού. Διαβάστε το απόσπασμα:
Θέλω να μου πείτε τί σχέση έχετε με τη Θεσσαλονίκη, η οποία έκανε τη διαφορά στις εκλογές του Ιανουαρίου… «Η Θεσσαλονίκη θα μου έδινε 6% πανελλαδικά μόνη της, αλλά κάνανε ατιμία τις τελευταίες τέσσερις ημέρες και στις δημοσκοπήσεις μας δείχνανε 2,5%, ότι δεν μπαίνουμε, και πολλοί κάμφθηκαν και δεν ψήφισαν Κεντρώους».
O ΠΑΟΚ έχει παίξει ρόλο; «Εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚ, δήλωσα ότι είμαι Ολυμπιακός. Αλλά η σχέση μου με τη Θεσσαλονίκη είναι τεράστια. Βλέπανε στα βιντεάκια που έβγαινα αληθινός στις προβλέψεις μου σε όλα, βλέπανε ότι τα κανάλια δεν με βάζανε και αγρίεψαν. Σου λέει: "είστε αλήτες στο Κολωνάκι εσείς οι εκδότες. Κόβετε τον Λεβέντη ενώ ο Λεβέντης σε όλα δικαιώθηκε. Και πήρε ανάποδες στροφές η νεολαία. Η νεολαία της Θεσσαλονίκης είναι αυτή που ψηφίζει Ενωση Κεντρώων. Και οι μετρήσεις δείχνανε ότι είχαμε 80% στους νέους κάτω των 30%. Στην προεκλογική εκστρατεία ούτε ένα ευρώ δεν ξοδέψαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr