Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Τζαναβάρας: «Το πρόβλημά μας είναι στη φρεσκάδα και τον ρυθμό και στη συνοχή»

Ο Παναιγιάλειος θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην έναρξη του πρωταθλήματος, κάτι που οι «μελανόλευκοι» γνώριζαν όταν ξεκινούσαν καθυστερημένα την προετοιμασία τους. Όπως τόνισε και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας μετά το 0-0 με τη...
...Δόξα Μανωλάδας, η ομάδα του Αιγίου δεν έχει ρυθμό και φρεσκάδα ακόμα. Ο τεχνικός του Παναιγιαλείου μίλησε στην κάμερα του «aigiosports» και σημείωσε: «Δεν έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο, κάτι που είναι φυσιολογικό, αφού ο σκοπός μας μέχρι τώρα ήταν να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση και κάποια πράγματα στην τακτική. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκουράσουμε και θα φορμάρουμε όσο μπορούμε την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμαστε πολύ υποτονικοί, ίσως και λόγω υπερβολικής ζέστης. Στο δεύτερο είχαμε καλύτερη φρεσκάδα και ταχύτητα. Το πρόβλημά μας είναι στη συνοχή των γραμμών και στη δημιουργία. Είναι θέμα χρόνου να δέσουμε. Είδαμε τρία παιδιά που ήρθαν πριν δύο εβδομάδες, τον Κρισμάρεβιτς και τον Μίλιτς και τον Πέριτς που έχει 10 μέρες στα πόδια του. Γνωρίζουμε ότι η αρχή θα είναι δύσκολη. Θα κοιτάξουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο πρώτο παιχνίδι».
Για το πρόβλημα που έχει διαπιστώσει: «Στη φρεσκάδα και τον ρυθμό και στη συνοχή». Για τους Ζουνίνιο, Λινάρδο και αν υπολογίζονται ενόψει πρεμιέρας: «Θα δούμε από Δευτέρα. Μπορεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr