Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Αισιόδοξος ο Αναστασίου

Μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Κυριακή τον Πλατανιά και θέλει να συνεχίσει στις επιτυχίες με στόχο, φυσικά, τη δημιουργία ενός σερί. Ο Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας στη Nova, εξέφρασε...
...την αισιοδοξία του και εξήγησε γιατί βλέπει το… ποτήρι μισογεμάτο. Αναλυτικά «Αν δούμε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου έγιναν κάποια σημαντικά πράγματα που θέλουμε να τα έχουμε στο παιχνίδι μας. Κρατήσαμε το μηδέν πάλι εντός έδρας».
Για την κακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο με τον Λεβαδειακό, είπε: «Καλό θα είναι να μην είμαστε τόσο αρνητικοί, διότι βλέπω ότι -στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον- κοιτάζουμε τι το αρνητικό κάνει η ομάδα για να το σχολιάζουμε και αν το συζητάμε. Βλέπουμε όλοι το ελληνικό πρωτάθλημα. Και ομάδες που κάνουν τα ίδια ή και χειρότερα πράγματα δεν έχουν ανάλογη αντιμετώπιση. Οπότε θέλω να κρατήσουμε τα θετικά και εγώ προσωπικά βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Συνεχίζουμε και σκεφτόμαστε θετικά».
Για το ματς με τον Πλατανιά: «Τώρα μας περιμένει ένα διαφορετικό ματς απέναντι στον Πλατανιά, στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Ξέραμε τι έγινε στο περασμένο διάστημα, είχαμε άσχημα αποτελέσματα και θέλουμε να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο και να κοιτάξουμε μπροστά. Ερχουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία καλή ομάδα, ένας επικίνδυνο αντίπαλος, που δεν έχει πάρει τους βαθμούς που θα ήθελε αλλά το σημαντικό είναι πως θα είμαστε εμείς».
Για την τακτική που θα επιλέξει: «Από τακτικής πλευράς θα το δούμε την Κυριακή. Ο Κουτρουμπής που με ρωτήσατε έχει ότι έχει την ποιότητα για να παίξει στον άξονα και το κυριότερο προσόν του είναι ότι διαβάζει καλά το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι έχουν επιστρέψει αρκετοί παίκτες πίσω, έχουμε περισσότερες επιλογές και θα παρατάξουμε το καλύτερο δυνατό για το ματς». Για τον Εσιέν: «Για τον Εσιέν το σημαντικό είναι να είναι fit για να μπορεί να παίξει στο ρυθμό που θέλουμε. Αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι να κάνουμε focus στα παιδιά που είναι έτοιμα. Θα πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα για να αξιολογήσουμε σωστά την κατάστασή του και να αγωνιστεί όταν πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr