Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Περνάει εργομετρικά ο Ακασού

Συνεχίστηκε για πέμπτη μέρα η προετοιμασία της Αναγέννησης που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα και ταυτόχρονα είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο σχεδιασμός για την καλύτερη δυνατή θωράκιση αλλά και οργάνωση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν μέχρι στιγμής στο...
...ρόστερ της ομάδας, παρά τις συνθήκες... Σαχάρας που επικρατούν στην περιοχή (ο υδράργυρος ανέβηκε στους 41 βαθμούς!!!) συνεχίζουν αδιάκοπα να δουλεύουν στις προπονήσεις και οι ρυθμοί όσο περνάει ο καιρός θ’ ανεβαίνουν μέχρι να μπουμε στην καρδιά της προετοιμασίας, δηλαδή στο βασικό στάδιο.
Στο μεταξύ πέρα απο την προετοιμασία η διοίκηση και ο πρόεδρος Βασίλης Μπούρμπος κινούνται καθημερινά για την οργάνωση αλλά και τη θωράκιση της ομάδας.

Στον τομέα της ενίσχυσης η Αναγέννηση κάνει αυτό που έκανε πάντα τα τελευταία χρόνια. Δραστηριοποιείται με σύνεση, προσεκτικές κινήσεις και φυσικά ρεαλισμό. Αλλωστε γνωρίζουμε ότι φέτος τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα απο πέρσι στον τομέα της στήριξης και κυρίως της οικονομικής. Παρόλα αυτά η ομάδα θα κάνει τα αδύνατα δυνατά όχι για να ικανοποιήσει ματαιόδοξες και εξωπραγματικές απαιτήσεις, αλλά να ενισχυθεί ουσιαστικά χωρίς εντυπωσιασμούς.
Ο ΑΚΑΣΟΥ
Στην Καρδίτσα στα πλαίσια της μετεγγραφικής δραστηριότητας που έχει επιδείξει η ομάδα τα τελευταία εικοσιτετράωρα έφθασε ο Ζαν Ακασού που ως γνωστόν συμφώνησε να ενταχθεί στο δυναμικό της Αναγέννησης. Ο Αφρικανός αμυντικός μέσος θα περάσει απο εργομετρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ενσωματωθεί στους “κιτρινόμαυρους” ξεκινώντας την προετοιμασία.
Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Την Παρασκευή στο μεταξύ αναμένεται να ολοκληρωθούν και τα τυπικά για την επιστροφή του Ζήση Καραχάλιου με την μορφή του δανεικού απο τον Ολυμπιακό όπου ανήκει...
Ρεπορτάζ: Θ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr