Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

«Ολυμπιακός για Αραμπάτ»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα AS, το μέλλον του Αραμπάτ μεσοεπιθετικού στη Μάλαγα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα καθώς ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου πετάνε σήμερα για την Κωνσταντινούπολη προκειμένου να διαπραγματευτούν με τη Γαλατασαράι. Η Μάλαγα θα πρέπει μέχρι τις 30 Απριλίου να καταβάλει το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στη...
...Γαλατά αν θέλει να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Αμραμπάτ. Ωστόσο, όπως αναφέρει η AS, στον ισπανικό σύλλογο θέλουν να κάνουν παζάρια για να ρίξουν την τιμή, κάτι που η Γαλατασαράι δεν είναι βέβαιο ότι θα δεχτεί.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο Ολυμπιακός κρατάει πάντα «ζεστό» το ενδιαφέρον του για τον Αμραμπάτ, περιμένοντας τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μάλαγα και της Γαλατασαράι, προκειμένου να κάνει την κίνησή του. Βέβαια η AS προσθέτει ότι εκτός από τον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό βρίσκονται πάντα τόσο η Σεβίλλη, όσο και η Γουέστ Μπρομ.

Πάντως η αποχώρηση του Αμραμπάτ από τη Γαλατασαράι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη καθώς και ο ίδιος φέρεται διατεθειμένος να πάρει μεταγραφή από τον τουρκικό σύλλογο, όπου δεν υπολογίζεται.

πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr