Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Δίμηνη τιμωρία για Ξηρόφωτο


Δίμηνη τιμωρία για τον προπονητή του Πυράσου, Στέφανο Ξηρόφωτο, μετά από τη συμπεριφορά για το παιχνίδι με τον Δωτιέα Αγιάς, αλλά του επιβλήθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ. Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:
'' 1. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την εγκαλούμενη ομάδα Αναγέννηση Άρτας και επιβάλλει σε αυτή την χρηματική ποινή των τρακοσίων (300) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Αναγέννηση Άρτας-Θεσπρωτός στις 21/12/2014).
2. Απαλλάσσει τις εγκαλούμενες ομάδες Αναγέννηση Άρτας και ΑΕ Καραϊσκάκης (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Καραϊσκάκης-Αναγέννηση Άρτα στις 17/12/2014).
3. Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο Παμβουπρασιακός ΑΟ Βάρδας (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Παμβουπρασιακός-Λουτράκι στις 11/1/2015).
4. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Στέφανο Ξηρόφωτο, προπονητή του αθλητικού σωματείου Πύρασος Ν. Αγχιάλου. Επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες Βάρδας (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Πύρασος Ν. Αγχιάλου-Δωτιεύς Αγιάς στις 11/1/2015).
5. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 18-01-2015 μεταξύ των ομάδων Πυρσός Γρεβενών και Πύρασος Ν. Αγχιάλου υπέρ του δεύτερου σωματείου με τέρματα μηδέν έναντι τριών (0-3). Αφαιρεί από το σωματείο Πυρσός Γρεβενών δυο (2) βαθμούς από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr