Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Austrian Boys: ''Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου δε θα ανεχτεί άλλα ''διαιτητικά λάθη''

''Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου δε θα ανεχτεί άλλα ''διαιτητικά λάθη'', λέει η ανακοίνωση των Austrian Boys για τον ορισμό του Σημαιάκη στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ηρακλή στο ΕΑΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ορισμός του διαιτητή στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή, δείχνει ότι για ακόμα μια φορά κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν είμαστε, ούτε θέλουμε να γίνουμε ντετέκτιβ, όμως οι πληροφορίες για τη σχέση του συγκεκριμένου ανθρώπου με τη πόλη της Θεσσαλονίκης και τους παράγοντες του Ηρακλή έγιναν γνωστές και μας ανησυχούν ιδιαίτερα.
Απλά να ξέρουν οι υπεύθυνοι της ΚΕΔ, ότι σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή όσοι προσπαθήσουν να βλάψουν την ομάδα μας, θα μας βρούνε απέναντι τους. Να γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της ΚΕΔ ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα ανεχτεί άλλα "διαιτητικά λάθη" . Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου έχουν και ωριμότητα αλλά και δίκαιη κρίση, όμως η υπομονή και η ανοχή τους απέναντι σε όσους προσπαθούν με δόλιους τρόπους να εναντιωθούν στον Ολυμπιακό Βόλου, εξαντλήθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr