Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

Οργανωμένοι ΟΦΗ: ''Εδώ είναι Κρήτη''


Οι οπαδοί σχολιάζουν τα όσα τραγελαφικά εκτυλίχθηκαν στο κρητικό ντέρμπι των Περιβολίων, χαρακτηρίζοντάς τα «φιάσκο».
Παράλληλα ευχαριστούν το μέλος της διοίκησης Γιάννη Φασομυτάκη που στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα τους.

«Εδώ είναι Κρήτη - Εδώ είναι ΟΦΗ», το μήνυμα όλων των Συνδέσμων οι οποίοι βρίσκονται εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων.
Με όνειρα για την πρωτοβουλία που πήρε για την εξεύρεση λύσης σε διοικητικό - οικονομικό επίπεδο ο Τζενάρο Γκατούζο: «Ρίνο,το ταξίδι για μας έχει αρχίσει», επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι Ομιλίτες.
Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση Συνδέσμων για το ματς Πλατανιάς - ΟΦΗ: «Με αφορμή το φιάσκο της διοργάνωσης ποδοσφαιρικού αγώνα 1500 θεατών,από την αστυνομική διεύθυνση Χανίων και την διοίκηση ΠΑΕ Πλατανιά.
Κύριοι.
Το να κάνετε πολιτική με απαγορεύσεις, ανακοινώσεις και να κρύβεστε από τα πραγματικά προβλήματα είναι συμπεριφορά ατόμων που έχουν καβαλήσει το καλάμι. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΗ – ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο.Φ.Η.
Δε θα μπούμε σε λεπτομέρειες για την -ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΉ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ Ο.Φ.Η.- (μη) διάθεση των εισιτηρίων από την ΠΑΕ Πλατανιά. Άλλωστε εμείς είχαμε παρουσία ΝΟΜΙΜΗ, με εισιτήρια στα χέρια..
Δε θα σχολιάσουμε την αστυνομική επιχείρηση που ήθελε 200 μπαρουτοκαπνισμένους οπαδούς να μπουν σε 3 διαφορετικές θύρες. Ούτε το εναλλακτικό σχέδιο να συγκεντρωθούν αργότερα όλοι μαζί.
Τα αποτελέσματα τα είδατε και οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες. Για κάποιους είναι πολύ βολικό να παρουσιαζόμαστε εμείς σαν «το πρόβλημα».
H αντιμετώπισή σας απέναντι στο «πρόβλημα» είναι που σας κάνει αστείους και επικίνδυνους.
Για τρίτη σεζόν συμμετέχετε στη κατηγορία αλλά δε φαίνεται να έχετε ξεπεράσει το επίπεδο του γιδοβοσκού της ερήμου. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΗ – ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο.Φ.Η.
Χωρίς διάθεση αντεκδίκησης, ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε να είστε πιο προσγειωμένοι.
Y.Γ1. Ευχαριστούμε τον Κ. Φασομυτάκη, ήταν δίπλα μας και προσπαθούσε να δώσει λύσεις όπου μπορούσε.
Υ.Γ2. Ρίνο,το ταξίδι για μας έχει αρχίσει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr