Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Απέκτησε Τσιλιγκίρη ο Ηρακλής

Η αρχική επιδίωξη του Ηρακλή για την ενίσχυσή του τον Γενάρη, ήταν ένας ακραίος επιθετικός που να μπορεί να προσφέρει λύσεις κυρίως από την αριστερή πτέρυγα. Οι διαθέσιμες λύσεις στην αγορά ήταν όχι απλά ελάχιστες, αλλά... καμία. Επομένως το βλέμμα στράφηκε σε κεντρικό και ανασταλτικό μέσο. Η είδηση της λύσης συνεργασίας της Λάρισας με τον Ηλία Τσιλιγκίρη όμως σήμανε... συναγερμό στη Μίκρα και αλλαγή δεδομένων.

Ο 27χρονος εξτρεμ μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες μεσοεπιθετικά, αποτελεί μια αξιόπιστη, γνωστή λύση που ξέρει πολύ καλά και την κατηγορία. Ως εκ τούτου αλλά συνυπολογίζοντας και το γεγονός πως στον άξονα ανασταλτικά ο Ηρακλής έχει επιλογές (Ιντζόγλου, Τόσκας, Στάμου και αναμένει τον Μπάμπα εντός των ημερών), οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν... άμεσα στις επαφές με τον Τσιλιγκίρη και έχουν προχωρήσει ιδιαίτερα αυτές, σε σημείο τέτοιο που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει απόσταση.

Ασίστ αλλά και γκολ

Ο Ηλίας Τσιλιγκίρης (3/10/1987) έχει συνδεθεί ιδιαίτερα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ταχύς, διεισδυτικός, με ασίστ αλλά και γκολ από τα άκρα (έχει αγωνιστεί και αριστερά και δεξιά), ξεκίνησε στον Πανερυθραϊκό με 28 γκολ σε 59 αγώνες τη διετία 2007-09, συνέχισε στον Ελπιδοφόρο με 10 γκολ σε 18 αγώνες κι έπειτα στον Θρασύβουλο με τον οποίο σε 8 ματς σκόραρε δύο φορές. Την τριετία 2011-2014 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελώντας μια από τις βασικές επιλογές και στην πορεία ανόδου των «κυανόλευκων» με 78 συνολικά συμμετοχές και 7 τέρματα. Από το καλοκαίρι μέχρι πριν από λίγες ημέρες αγωνίστηκε στη Λάρισα, σε 8 αγώνες της και πλέον είναι ελεύθερος. Εντός των ημερών πιθανότατα να προχωρήσει ακόμη περισσότερο το θέμα και -όπως διαφαίνεται από τις προθέσεις των δύο πλευρών- να κλείσει θετικά, με τον Ηλία Τσιλιγκίρη να ενισχύει μεσοεπιθετικά τις πτέρυγες του Ημίθεου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr