Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

...Κοιτάζουν τη Γ΄ Εθνική στον ΟΦΗΜε τον χειρότερο δυνατό τρόπο αποχωρούν το 2014 στον ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου περνάει μια από τις χειρότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της, με τα προβλήματα να τρέχουν και να είναι από μεγάλα ως τεράστια. Και έγιναν ακόμα μεγαλύτερα, από την στιγμή που οι Ιταλοί αποδείχθηκαν φιάσκο και όχι… Αμπράμοβιτς όπως ήθελαν κάποιοι να τους ονοματίσουν.

Και λέμε το συγκεκριμένο όνομα, γιατί έτσι τόνιζαν άνθρωποι της ομάδας, οδηγώντας προς την έξοδο τον Μάνθο Πουλινάκη, τον πρόεδρο που τα τελευταία χρόνια προσπάθησε όσο λίγοι και η αλήθεια είναι πως πέτυχε πράγματα για την ομάδα. Και μάλιστα όχι μόνο οδήγησαν στην αποχώρηση τον νεαρό παράγοντα, αλλά άφησαν να φύγουν και σημαντικοί παίκτες, καθώς περίμεναν πως οι Ιταλοί, χωρίς να έχουν στα χέρια τους κάτι χειροπιαστό, θα τους έφερναν παικταράδες που θα τους ανέβαζαν επίπεδο.
Το θέμα βέβαια είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα, καθώς ούτε οι Ιταλοί μπήκαν, ούτε οι παικταράδες ήρθαν και τα προβλήματα φυσικά και παραμένουν και γίνονται όλο και μεγαλύτερα. Πλέον υπάρχουν μόλις δύο δρόμοι. Ο ένας που είναι και αυτός που θέλουν περισσότερο, είναι αυτός της προσπάθειας να σωθεί η ομάδα. Και όταν λέμε να σωθεί, εννοούμε διοικητικά, που είναι και πιο δύσκολο. Αγωνιστικά έτσι και αλλιώς οι Κρητικοί έχουν ήδη 17 βαθμούς από την στιγμή που δεν παίζουν με τη Νίκη και μπορούν να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο με 20, ένας καθόλου άσχημος αριθμός.
Διοικητικά είναι τα δύσκολα, καθώς πρέπει να βρεθούν οι άνθρωποι που θα πρέπει να τρέξουν την ομάδα. Ήδη στο Ηράκλειο έχουν αρχίσει επαφές και τρεις-τέσσερις δείχνουν ενδιαφέρον, βλέποντας πως υπάρχει δυναμική και κόσμος να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Μέσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί, είναι και αυτό του Νίκου Μαχλά, ενώ μετά τα όσα είχαν προηγηθεί το τελευταίο διάστημα, δύσκολα θα είναι και αυτό του Μάνθου Πουλινάκη.
Αν τελικά δεν βρεθεί λύση, τότε υπάρχει και η σκέψη της Γ’ Εθνικής, προκειμένου να… καθαρίσει από τα χρέη η ομάδα και να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία χωρίς… βαρίδια. Το τελευταίο βέβαια δεν είναι τόσο απλό, όμως υπάρχει σαν σκέψη. Αρχικά στόχος είναι να δοθεί αγώνας για να παραμείνει ζωντανός ο ΟΦΗ και να σωθεί διοικητικά και αγωνιστικά. Εύκολο δεν είναι, αλλά η προσπάθεια θα γίνει.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr