Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014

Διαψεύδει για Πάτση ο Χριστοβασίλης


Στη διάψευση που τον θέλει να έχει δεχθεί πρόταση για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον Ανδρέα Πάτση...

...Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου στον SUPER FM:
Για τα οικονομικά της ομάδας:
«Αν και περνάμε δύσκολες εποχές, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για κάτι καλό».
Για τα πλαστικά γήπεδα που εξήγγειλε ο κ. Τασούλας σε Λιμνοπούλα, γήπεδο ΕΠΣΗΠ, Σταυράκι και Βελισσάριο:
«Ό,τι καινούργιο και να δημιουργηθεί, καλό θα είναι για την πόλη. Αν θα έπρεπε να συμμετέχει και κάποιο γήπεδο στο Πανηπειρωτικό, αυτό είναι θέμα που άλλοι το ορίζουν, αλλά καλοδεχούμενα είναι κι αυτά που ανακοινώθηκαν. Η πόλη χρειάζεται πλαστικά γήπεδα, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν το χειμώνα επί πολλούς μήνες».
Για το τι πρέπει να περιμένουμε τους επόμενους μήνες στον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Έχουμε μια ομάδα φέτος που έχει τις ευχάριστες στιγμές με τις εκπλήξεις απέναντι στις μεγάλες ομάδες, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει η εμπειρία να μπορούν να συντηρούνται αυτές οι επιτυχίες, γι' αυτό και βλέπουμε τις ανέλπιστες ήττες ενδιάμεσα. Σ' αυτό το μοτίβο θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος του χρόνου και πιστεύω ότι η ομάδα θα σωθεί πολύ νωρίς».
Για το αν υπάρχει περίπτωση μεταγραφής, έστω και νεαρού παίκτη:
«Αν υπάρξει κάποια ενίσχυση θα είναι από το εσωτερικό της ομάδας, γιατί έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Αν η ομάδα καταφέρει και σωθεί νωρίς, θα μπορέσουν να δώσουν την παρουσία τους και να βάλουν υποθήκη για τα επόμενα χρόνια».
Για το αν θα γίνει κάποια ανανέωση συμβολαίου τώρα:
«Η ομάδα δικαιούται για τον Ιανουάριο μία ανανέωση και μία μεταγραφή άνω των 24 ετών. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πρόβλημα με τη φορολογική ενημερότητα. Ξέρετε πολύ καλά ότι έχουν «παγώσει» εδώ και ένα μήνα οι διαπραγματεύσεις για τη ρύθμιση των 100 δόσεων και τώρα όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ανάδειξη Προέδρου Δημοκρατίας, αν βγει την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα υπάρξει μια λύση μέσα στον Ιανουάριο, διαφορετικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Δυστυχώς τα χρέη μας είναι πάνω από 1 εκ. και δεν μπορέσαμε να μπούμε στην προηγούμενη ρύθμιση για τις μικρές οφειλές. Ας ελπίσουμε να συμβεί κάτι καλό, και μέσα στον Ιανουάριο να έχουμε κάποιες λύσεις. Στη χειρότερη περίπτωση, η ομάδα είναι αρκετά ενισχυμένη με τους παίκτες που έχουμε και οι μικροί έχουν πίστη στον εαυτό τους. Δεν αλλοιώνεται η χημεία της ομάδας».
Για τα σενάρια περί αγοράς της ομάδας που ακούγονται κατά καιρούς:
«Αυτά που διαβάζετε εσείς, διαβάζω κι εγώ. Προσωπικά δεν ξέρω κάτι. Δεν υπάρχει κάτι. Αν υπάρξει κάτι οποιαδήποτε στιγμή και έρθει πρόταση που θα είναι καλή για την ομάδα, πιστέψτε με, θα είμαι ο πρώτος που θα την υλοποιήσω. Δυστυχώς ενδιαφερόμενοι που χτυπάνε ξένες πόρτες, δεν σημαίνει ότι είναι και επιτυχείς οι κρούσεις τους στο τέλος. Ο συγκεκριμένος κύριος που ακούστηκε ότι θέλει τον ΠΑΣ Γιάννινα, μπορεί να είχε τη θέληση, αλλά πριν έρθει έχει αφήσει ένα γκρεμό πίσω του και μια ομάδα που έχει διαλύσει. Θέλει προσοχή σ' αυτά τα πράγματα».
Καταλήγοντας, κ. Χριστοβασίλης απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και τους παίκτες:
«Δεν είναι παράπονο, αλλά θέλω όλος ο κόσμος να βοηθάει την ομάδα και όχι τον πρόεδρο και τη διοίκηση. Ο κόσμος να βοηθάει την ομάδα και τους παίκτες, αυτοί τους χρειάζονται σε καλές ή κακές στιγμές. Εύχομαι από την καινούργια χρονιά ο κόσμος να προσπαθεί να είναι πιο κοντά στην ομάδα. Ξέρω τις δυσκολίες που περνάνε όλοι τους. Κι εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, υγεία πάνω απ' όλα και καλές επιτυχίες να έχουμε το νέο έτος»


πηγή: Sport-FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr