Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Γιορτή του μπάσκετ σήμερα στη Ν. Ιωνία


Όλα είναι πλέον έτοιμα για το μεγάλο φιλικό αγώνα μπάσκετ βετεράνων ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος και στη Μικτή βετεράνων Βόλου και Λάρισας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 8μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού τα έσοδα (εφόσον αφαιρεθούν τα έξοδα) θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου. Την Οργανωτική ευθύνη του αγώνα έχει ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με...

 ...επικεφαλής τον πρόεδρο του κ. Γιώργο Βλιώρα ο οποίος θα αγωνιστεί και με τη Μικτή βετράνων Βόλου -Λάρισας και ο αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης. Τη Μικτή Βόλου-Λάρισας θα πλαισιώσουν επίσης οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές Πρέκας, Κατσαφούρης, Χρυσοχού, Ζαρογιάννης, Αυγερινός, Κυλεριώτης, Δραγατογιάννης, Παπαϊωάννου, Λιάκος, Καλαϊτζής, κ.α με την καθοδήγηση του βετεράνου πλέον προπονητή Παναγιώτ Ντάγκρα. Επίσης σημαντική βοήθεια προσφέρουν οι Σύνδεσμοι Διαιτητών και Κριτών μπάσκετ Μαγνησίας.
Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Ιωαννίδης που βρίσκεται από χθες στο Βόλο θα έχει στη διάθεσή του στην Εθνική βετεράνων τους: Ρεντζιά, Τσαρτσαρή, Σιγάλα, Ντικούδη, Γιαννούλη, Κωνσταντινίδη, Σιούτη, Γαλακτερό, Χρυσανθόπουλο, Μπουντούρη, Λιαδέλη.
Τον αγώνα θα διευθύνουν οι παλαίμαχοι Βολιώτες διαιτητές της Α1 Κώστας Κορομηλάς, Χρήστος Μαστραφτσής, Ηλίας Καφφές και Γιώργος Μιναρετζόπουλος. Το εισιτήριο τιμάται μόλις τρία ευρώ και ειστήρια θα πωλούνται και την ημέρα του αγώνα από τις 6μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας.
Η είσοδος είναι 3 ευρώ και εισιτήρια προπωλούνται από τη Δ/νση Αθλητισμού (24210-71770) του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, από τον αντιπρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη(6981200088), το Ορφανοτροφείο Βόλου (24210-23264), ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται από τις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.
Εορταστική νότα θα δώσουν με τις χορογραφίες τους οι χορευτές και οι χορεύτριες του Χοροαθλητικού Συλλόγου Βόλου «Love2dance».
Οι διοργανωτές καλούν τον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το κλειστό, να δει από κοντά τις παλιές δόξες του αθλήματος, να φωτογραφηθούν μαζί τους, να πάρουν αυτόγραφα αλλά προπαντός να απολαύσουν θέαμα και να ενισχύσουν την φιλανθρωπική προσπάθεια διεξαγωγής του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr