Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Κούγιας: ''Κανένα δικαστήριο''


Ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας υποστήριξε σε δηλώσεις του, ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να κληθεί σε απολογία για απόπειρα στησίματος αγώνα.

Μεταξύ άλλων ο Κούγιας ανέφερε στην εφημερίδα ΦΩΣ: «Από τη στιγμή που διαπιστωθούν ότι αυτά που είπε ο Μαρινάκης περί απειλών Μελισσανίδη, τηλεφωνημάτων εκβιαστικών με πίεση για συγκεκριμένους διαιτητές στο ματς Παναχαϊκή - ΑΕΚ, τηλεφωνικών γραμμών από τα γραφεία του Μελισσανίδη κ.λπ., από τη στιγμή που οι καταθέσεις των θυμάτων θα είναι παρόμοιες, δεν υπάρχει δικαστήριο που θα αθωώσει τους κατονομαζόμενους ως ηθικούς αυτουργούς σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκβιαστές».
Για το αν κινδυνεύει η ΑΕΚ, ο Κούγιας είπε: «Εκτός των τακτικών δικαστηρίων θα πρέπει να έχει άμεση εμπλοκή, τόσο ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου, όσο και οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς κ. Καττάς και κ. Πετρόπουλος. Απορώ πώς δεν έχουν παρέμβει ήδη αυτεπάγγελτα, πρέπει να καλέσουν σε απολογία την ΑΕΚ για απόπειρα στησίματος ποδοσφαιρικού αγώνα. Τιμωρείται με ποινή υποβιβασμού η ΠΑΕ της οποίας πρόσωπο εμπλεκόμενο με την ιδιοκτησία ή τη διοίκηση κάνει αυτά τα πράγματα. Αν δεν το κάνουν, θα γίνει από μένα και την Παναχαϊκή μήνυση και καταγγελία. Διότι εμείς θα ήμασταν το θύμα».
*** Στο αγωνιστικό σκέλος, οι παίκτες της Παναχαϊκής ξεκουράστηκαν την Κυριακή και τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr