Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Νίκη Β.: Συντηρητικά για Ροτζέριο και Ίβενς


Ημέρα ξεκούρασης αποτελεί η σημερινή (16/11) για τους παίκτες της Νίκης καθώς μετά από μία γεμάτη και δύσκολη εβδομάδα ήταν απαραίτητο το ρεπό που θα δώσει τους δώσει την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να έχει τη δυνατότητα να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα ποδοσφαιριστών που έχουν λίγα λεπτά συμμετοχής, αλλά και το ποσοστό εμπέδωσης των εντατικών «μαθημάτων» των τελευταίων εβδομάδων. Στο δίτερμα δεν έλαβαν μέρος οι Ίβενς και Ροτζέριο για προληπτικούς κυρίως λόγους ώστε να μην υπάρξει κάποια υποτροπή στους τραυματισμούς από τους οποίους έχουν πρόσφατα αναρρώσει.
Η διακοπή του πρωταθλήματος μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα της Νίκης. Από τη μία υπάρχει ο χρόνος επούλωσης της πληγής που άφησε η βαριά ήττα στα Γιάννινα και από την άλλη ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει το χρόνο να ετοιμάσει ένα σύνολο που θα ανταπεξέλθει σε ένα ματς που από πολλούς χαρακτηρίζεται τελικός, αυτό με τον Λεβαδειακό.
Οι κυανόλευκοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο Δευτέρα (17/11).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr