Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Πράνιτς: ''Είχαμε τις ευκαιρίες όμως μας έλλειψε η συγκέντρωση''

Ο Ντάνιελ Πράνιτς με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ κόντρα στη Νίκη Βόλου, ωστόσο τόνισε πως το σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

«Είναι μία σημαντική νίκη. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολλούς αγώνες την προηγούμενη εβδομάδα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι μας επηρέασε και η ζέστη λόγω ώρας. Κρατάω τη νίκη όμως. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο γκολ για να κλειδώσουμε τη νίκη γιατί στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ πως θα μπορούσε να εξελιχθεί το ματς. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί», δήλωσε αρχικά ο Πράνιτς.

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολλά περισσότερα γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες όμως μας έλλειψε η συγκέντρωση.  Όταν μπορείς να πετύχεις πέντε γκολ, πετυχαίνεις πέντε γκολ γιατί σου δίνουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Εγώ θα κρατήσω τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Τα χθεσινά αποτελέσματα ήταν θετικά για εμάς, οπότε μπορούμε να κοιτάξουμε καλύτερα το μέλλον».

Για το ματς με την Εστορίλ: «Είναι ένας διαφορετικός αγώνας σε σχέση με τον σημερινό. Θα παίξουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα η οποία διαθέτει πολλούς Βραζιλιάνους παίκτες. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Η Εστορίλ είναι μία ομάδα που παίζει με αντεπιθέσεις και αφήνει χώρους πίσω. Εμείς θα κοιτάξουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό και ελπίζω να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr