Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Δέλλας: ''Σιγά σιγά μπορούμε να μπαίνουμε στην λογική της Β' Εθνικής''


Την ανάγκη που έχει η ΑΕΚ να αρχίσει σιγά-σιγά να προσαρμόζεται στα δεδομένα της Football League ανέδειξε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το εκτός έδρας 0-0 με τη Λαμία σε φιλικό αγώνα που έγινε την Κυριακή (28/9).

«Σιγά σιγά μπορούμε να μπαίνουμε στην λογική της Β' Εθνικής, με ομάδες σκληροτράχηλες. Είχαμε μια ανούσια υπεροχή κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα, αλλά έλειπε η ουσία. Λειτουργήσαμε επιπόλαια σε κάποιες ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε γκολ», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της «Ενωσης».
Και πρόσθεσε: «Θέλαμε να πάρουν χρόνο συμμετοχής πολλοί παίκτες και να μπουν στη νοοτροπία της Β' Εθνικής. Αν μπορούμε να βρούμε κάτι θετικό είναι πως η ομάδα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα παρά μόνο σε στημένες φάσεις. Υπάρχει και το φιλικό του Σαββάτου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είναι ένα ματς εκτός έδρας. Επιδίωξή μας είναι να παίζουμε εκτός έδρας γιατί τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος είναι εκτός έδρας».
Οσο για το στόχο της ΑΕΚ; Ξεκάθαρος. «Στόχος μας είναι η άνοδος αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Εκεί αποδεικνύονται τα πάντα. Στην θεωρία είναι εύκολα τα πράγματα. Αλλά θα πρέπει να το δείχνουμε και στο γήπεδο. Δεν ξέρουμε ποια πλέον είναι η τελική ευθεία.

Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Περιμένουμε τις αποφάσεις. Σκοπός μας είναι μέσα απ' αυτά τα παιχνίδια να μπαίνουμε στη φιλοσοφία της Β' Εθνικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr