Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Τζιώρας: ''Πιστεύω ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα διότι παίξαμε με πολύ πάθος και δύναμη''

Την άποψη πως η Νίκη Βόλου άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Παναθηναϊκό με βάση την εικόνα που παρουσίασε εξέφρασε ο Χρήστος Τζιώρας με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Ήταν μία καλή εμπειρία για εμάς. Για εμένα και πολλά παιδιά πρωτόγνωρη. Πιστεύω ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα διότι παίξαμε με πολύ πάθος και δύναμη. Μία φάση δεν τη διαβάσαμε σωστά και δεχτήκαμε ένα γκολ, το οποίο μας στέρησε έστω και τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Τζιώρας.
Για το αν έχουν πάρει εμπειρίες για τη συνέχεια: «Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει μια ταυτότητα και έναν τρόπο παιχνιδιού, με τον οποίο θα προσπαθήσει να κάνει ότι μπορεί για να έρθει η γρήγορη σωτηρία».
Για τις «μάχες» που έδωσε με τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού: «Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα και απέναντι σε ορισμένους από τους καλύτερους αμυντικούς. Πάλεψα για να βοηθήσω την ομάδα μου, όμως τελικά δεν τα κατάφερα. Κρατάω την εμπειρία και να συνεχίσει η ομάδα να δίνει τις μάχες της σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας για να καταφέρει γρήγορα να σωθεί. Πρέπει να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα για να μαζεύουμε τους πολύτιμους βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr