Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Blue Angels: ''Φέτος οι κερκίδες μας θα γραφτούνε για ακόμα μια χρονιά στην ιστορία. Ραντεβού στο πέταλο την Κυριακή''


Ραντεβού στο πέταλο του Πανθεσσαλικού δίνουν οι Blue Angels για τον πρώτο αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας τη φετινή αγωνιστική σεζόν και καλούν τα μέλη τους να βρίσκονται εκεί μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μπορεί να είναι την Κυριακή, όμως για τους "μπλε" η γιορτή αρχίζει από το Σάββατο καθώς στις 21:00 έχει προγραμματιστεί πάρτι για τα μέλη του συνδέσμου. Η σχετική ανακοίνωση:

"Οι Blue Angels δίνουν ραντεβού αυτή την Κυριακή στο πέταλο. Όλα τα μέλη του συνδέσμου καλούνται μία ώρα πριν τον αγώνα να βρίσκονται εκεί για την πιο σωστή οργάνωση της κερκίδας. Φέτος οι κερκίδες μας θα γραφτούνε για ακόμα μια χρονιά στην ιστορία.
Μετά και τη σημερινή μας γενική συνέλευση, εγκρίθηκε το νέο Δ.Σ. του συνδέσμου το οποίο θα είναι 7μελές, όπως επίσης και κάποια λειτουργικά θέματα του συνδέσμου. Τα νέα μας γραφεία από Δευτέρα θα είναι κανονικά σε λειτουργία στην Αναπαύσεως 43. Οι εγγραφές των νέων μελών συνεχίζονται κανονικά (30 ευρώ ετήσια συνδρομή και εγγραφή).
Αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο πάρτι τις φετινής χρονιάς στο σύνδεσμο. Ραντεβού λοιπόν αύριο στα νέα γραφεία του συνδέσμου στης 21:00 για το πάρτι και την Κυριακή 18:00 στο πέταλο του Πανθεσσαλικού. Τα Σαββατοκύριακα παίρνουν επιτέλους ζωή για εμάς και θα είναι και φέτος κυανόλευκα.


BLUE ANGELS 1994"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr