Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Στην Εθνική Ελπίδων ο Μαρινάκης


Τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τους αγώνες με τη Σουηδία (5/9) και την Πολωνία (9/9), στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2013/15, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Αυγούστου ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας. Ανάμεσά τους ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Νίκος Μαρινάκης ενώ δεν θα μας εκπλήξει το γεγονός στις  επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής να δούμε ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές της βολιώτικης ομάδας. Η αποστολή:


marin
Πρόκειται για τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον 7ο προκριματικό όμιλο, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν την πρόκριση στα μπαράζ της διοργάνωσης.
Ο αγώνας με την Σουηδία θα διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 (Ελλάδας) στην πόλη Χάλμσταντ και αυτός με την Πολωνία στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.
Η αποστολή Θα συγκεντρωθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 1/9 και θα προπονηθεί την ίδια ημέρα στις 16:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (η συγκεκριμένη προπόνηση θα είναι η μοναδική ανοιχτή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr