Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

''Θα είναι ματς γιορτή αυτό στο ΟΑΚΑ''


Για το παιχνίδι Kυπέλλου (29/8) με την ΑΕΚ μίλησε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Φωκικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 29χρονος στόπερ στο novasports.gr:

«Το θέλω πολύ, δεν το συζητάμε. Θα είναι ματς γιορτή αυτό στο ΟΑΚΑ, πρώτα απ' όλα αναδεικνύεται και η δική μας ομάδα, ο Φωκικός. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει άγχος.
Η ΑΕΚ έχει φτιάξει καλή ομάδα, πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και να είμαστε σοβαροί, γιατί το παραμικρό που μπορεί να μην προσέξουμε η ΑΕΚ μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Παρόλα αυτά πιστεύω πως μπορούμε την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ!
Στον Φωκικό έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Ο κος Μαραντάς δουλεύει πολύ μαζί μας, κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Αφιερώνει πολύ χρόνο δίνοντας οδηγίες σε κάθε γραμμή ξεχωριστά. Είμαστε ένα σύνολο παιδιών που έχει μεγάλη θέληση και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην αμυντική τακτική. Στην άμυνά μας πρέπει να στηριχθούμε για να πάρουμε κάτι θετικό και στο ΟΑΚΑ.
Δεν έχω ξαναπαίξει στο ΟΑΚΑ και δεν ξέρω αν θα μου τύχει να αγωνιστώ και πάλι. Σκοπεύω να το ζήσω πολύ έντονα το ματς, σέβομαι απεριόριστα την ΑΕΚ και τη βαριά φανέλα της αλλά θα τα δώσω όλα. Θα βγάλω φωτογραφίες που θα τις δείχνω στα παιδιά μου, πρόκειται για εμπειρία ζωής!».
Τέλος, αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Γιώργος Μαραντάς συμπεριέλαβε στην αποστολή που θα αναχωρήσει στις 16.00 για την Αθήνα, όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr