Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Μπάλλας: ''Δε θα μας επηρεάσει ο κόσμος της Νίκης''


Ο Παναγιώτης Μπάλλας δηλώνει στο novasports.gr πως ο Ατρόμητος δεν θα επηρεαστεί από την έδρα της Νίκης Βόλου και θα πάρει το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου της ομάδας του Περιστερίου:

Για το ανέβηκε η ψυχολογία της ομάδας μετά τη νίκη της πρεμιέρας:
«Σίγουρα τον αποκλεισμό από τη Σαράγεβο δεν τον περίμενε κανείς μας, μετά από ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στο Σαράγεβο. Ήταν πολύ άσχημο αποτέλεσμα, μεσολάβησαν δύο εβδομάδες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπου το κλίμα ήταν κάπως. Κερδίσαμε όμως τον Πλατανιά και συνεχίζουμε».
Για το τι φέρνει στην ομάδα ο Παπάζογλου:
«Γνωρίζουμε από τις προηγούμενες χρονιές στον ΟΦΗ, στον ΠΑΟΚ και στον Άρη πως ο Θανάσης είναι ένας επιθετικός με όγκο, μας δίνει δύναμη στο ψηλό παιχνίδι. Πιστεύω θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα».
Για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου:
«Το παιχνίδι θα έχει πάρα πολύ κόσμο γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους, εμείς θα αγωνιστούμε χωρίς να μας επηρεάσει αυτό. Πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά και θα πάρουμε το δεύτερο τρίποντο».
Για το τι θα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα σε σχέση με την πρεμιέρα:
«Πρέπει να πάμε για να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, να μην επηρεαστούμε από τον κόσμο, έχουμε έμπειρους παίκτες. Αν κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και βγάλουμε τα πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία θα έρθει το τρίποντο».
Για τις δικές του προσδοκίες:
«Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα, περιμένω εδώ και τρία χρόνια. Πιστεύω να έρθει κάποια στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr