Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Το παλεύει για Αμπέντ ο Παναθηναϊκός


Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν παρατήσει την περίπτωση Αμπέντ, όπως φαίνεται από τις τελευταίες τους κινήσεις. Είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον Αλγερινό, όπως παραδέχθηκε άλλωστε και ο Νίκος Νταμπίζας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. 

Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» δεν ταξίδεψε την Τρίτη για τη Δανία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας, όπως και ο Τάκης Φύσσας και θα αναμένεται να το κάνουν την Πέμπτη, ανήμερα του αγώνα με την Μίντιλαντ δηλαδή. Αυτό συνέβη, ώστε να συνεχιστούν οι επαφές για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή. 

Γνωρίζουν στο «τριφύλλι» ότι δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι το θέμα θα έχει θετική κατάληξη. Ο Αμπέντ είναι διακαής πόθος του Γιάννη Αναστασίου και για αυτό έχουν πάει στην άκρη όλες οι άλλες περιπτώσεις. 

Οι Άγγλοι φαίνεται πως πιστεύουν στον Αμπέντ και δεν θέλουν να τον πουλήσουν, αλλά δεν είναι αρνητικοί στο να τον παραχωρήσουν για ακόμη μια σεζόν στον Παναθηναϊκό, με την προοπτική να καλυφθεί όλοκληρο το ποσό του συμβολαίου του αυτή τη φορά. Πάντως, ο παίκτης δεν πιέζει και τόσο, όσο θα περίμεναν στην ελληνική ομάδα, όμως ο μάνατζερ του κρατάει ανοιχτό το θέμα.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr