Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Σαρακηνού


Την έναρξη εγγραφών στην ακαδημία του συλλόγου ανακοίνωσε ο Σαρακηνός, παρουσιάζοντας παράλληλα τους προπονητές των τμημάτων καθώς και το επιστημονικό προσωπικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των εγγραφών στην ακαδημία του Α.Σ. ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ - 1951, για τη νέα αγωνιστική χρονιά που προσεχώς ξεκινά. Στα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου μας μπορούν να εγγραφούν παιδιά γεννημένα από το έτος 2009 έως και το 2000.
Διπλωματούχοι Προπονητές ποδοσφαίρου, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης, αποκλειστικά για παιδικές ηλικίες, έχουν ως στόχο να διδάξουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους μικρούς μας μαθητές - αθλητές, με motto "ποδόσφαιρο = παιχνίδι". Το οργανόγραμμα, τη δομή και κατ' επέκταση την αγωνιστική λειτουργία της ακαδημίας έχει εκπονήσει ο Προπονητής της Α' ομάδας και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Συλλόγου μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ (κάτοχος διπλώματος UEFA B'). Υπεύθυνοι προπονητές των τμημάτων υποδομής είναι οι: ΔΕΝΕΛΑΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (κάτοχος διπλώματος UEFA B), ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (κάτοχος διπλώματος UEFA C) και ΑΚΤΣΙΑΛΗΣΙΩΑΝΝΗΣ (κάτοχος διπλώματος UEFA C).
ΦΕΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΛΑΜΠΗ, (ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 229, ΤΗΛ 2421033055) ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε "ΠΕΙΘΩ" (Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2, ΤΗΛ 2421035325) ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΛΟΥΤΣΑ, ΑΠ' ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ.


Περισσότερες πληροφορίες στα
1. τηλέφωνο: 6946515902 ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2. mail : sarakhnosvolou@gmail.com
3. ιστότοπος : sarakhnos.wordpress.com"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr