Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Τέσσερις μεταγραφές ο Αστέρας Ριζ.


Στην απόκτηση τεσσάρων ακόμη ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Αστέρας Ριζομύλου. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Τριχόπουλο, Αιμίλιο Ρέβη, Μιχάλη Βαϊόπουλου και Χάρη Καλαμπαλίκη. Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. Του "ΑΣΤΗΡ" Ριζομύλου ανακοινώνει την απόκτηση ακόμη τεσσάρων ποδοσφαιριστών, ένας παλιός γνώριμος ο μεσοεπιθετικός Κώνσταντίνος Τριχόπουλος επιστρέφει στον Αστέρα από το Ρήγα Φεραίο, επίσης από την ομάδα του Βελεστίνου αποκτήθηκε ο ταλαντούχος μέσος Αιμίλιος Ρέβης με τη μορφή δανεισμού, ενώ άλλα δύο νέα παιδιά ο μεσοεπιθετικός Μιχάλης Βαϊόπουλος που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Νέου Περιβολίου και ο αμυντικός Χάρης Καλαμπαλίκης από το Τοξότη Βόλου και καταγωγή από το Ριζόμυλο είναι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Ριζομύλου. Καλή χρονιά ευχόμαστε με υγεία και στα τέσσερα νέα μέλοι της ομάδος μας και τους καλοσορίζουμε στην οικογένεια του Αστέρα.
Έτσι με αυτές τις προσθήκεςφαίνεται να συμπληρώνετε το πάζλ των μεταγραφών και τα νέα αποκτήματα φτάνουν τους εννιά ποδοσφαιριστές που είναι οι εξης: Καραλόπουλος, Μυλωνάς, Αχμάτι, Καραμανιώλας, Καρανικολάου, Τριχόπουλος, Ρέβης, Βαϊόπουλος και Καλαμπαλίκης.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Δ.Σ. του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος για την απόλυτη συνεργασία μας αφου και οι δύο ποδοσφαιριστές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο ρόστερ της ομάδος και ήτανε από την αρχή της χρονιάς βασικοί και πολυπόθητοι στόχοι και της διοίκησης και του προπονητή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr