Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Ο.Φ. Νίκης: "Το όνειρο ξεκίνησε. Κανείς στον καναπέ!"


Κοντά στη Νίκη Βόλου θα είναι ο "Όμιλος Φιλάθλων Νίκης" στο κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο και ταυτόχρονα καλεί τους φίλους της ομάδας να αποτελέσει τον 12ο παίκτη ώστε να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Όμιλος Φιλάθλων αναφέρει με νόημα πως η ομάδα, ο Πρόεδρος και ο προπονητής της Νίκης είναι πάντα οι καλύτεροι.

Η ανακοίνωση:
"Ποτέ στην ζωή μας δεν πιστεύαμε ότι θα ήμασταν τόσο τυχεροί για να κάνουμε ένα τέτοιο ταξίδι έπειτα από 48 χρόνια και να μπορέσουμε να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα να αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια.
Το όνειρο ξεκίνησε με τον αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό. Όλοι είδαμε την ομαδάρα μας ειδικά στο β' ημίχρονο να μην καταλαβαίνει τίποτα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή μας, έδειξαν ότι δεν φοβούνται τίποτα.
Η συνέχεια την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου η ομάδα μας υποδέχεται τον Ατρόμητο και με την συμπαράσταση του κόσμου (νομίζουμε ότι είναι αυτονόητο) ο οποίος θα γίνει ο 12ος παίκτης για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κανείς στον καναπέ. Όλοι στο Πανθεσσαλικό για να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας και να τους δούμε να κάνουν το καθήκον τους.


Υ.Σ. Για εμάς η ομάδα μας, ο Πρόεδρος και ο προπονητής είναι πάντα οι καλύτεροι."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr