Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Πήρε Σφάκα ο Πύρασος


Την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή από τη Μαγνησία προχώρησε ο Πύρασος, εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα η ομάδα της Ν. Αγχιάλου απέκτησε τον Αποστόλη Σφάκα, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Α.Ε. Διμηνίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πυράσου:......«Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αποστόλη Σφάκα, ο οποίος είναι γεννημένος το 1991 και αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ. Έπαιξε σε Ιάσονα Άλλης Μεριάς, Κ-20 Ολυμπιακού Βόλου, ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Τύρναβο και την τελευταία διετία στην ΑΕ Διμηνίου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πυράσου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα μας.
Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί ξανά την αντίστοιχη της ΑΕ Διμηνίου για τη συνεργασία στη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή».
Από την πλευρά του ο Αποστόλης Σφάκας μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Πύρασο δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου και είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα, να παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς του Πυράσου. Μας περιμένει πολλή δουλειά μπροστά μας, τόσο στην προετοιμασία όσο και στη συνέχεια καθώς το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τους τέσσερις ομίλους προμηνύεται πολύ δυνατό με ιστορικούς συλλόγους και πολλές μακρινές μετακινήσεις. Στον Πύρασο συνάντησα πολύ καλό κλίμα και είμαι αισιόδοξος πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την πρώην μου ομάδα, ΑΕ Διμηνίου για τα δύο υπέροχα χρόνια της συνεργασίας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr