Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Με Θεοδοσιάδη συνεχίζει η Αναγέννηση Καρδίτσας


Παρά τις φήμες και τα "τελειωμένα γεγονότα", ο Σάκης Θεοδοσιάδης συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της Αναγέννησης, όπως ξεκαθάρισε ο Πρόεδρος Βασίλης Μπούρμπος.
Το έχουμε δει πολλές φορές το έργο και συνηθίζουμε να γράφουμε κάθε έμφαση κάθε φορά ότι με την Αναγέννηση κανείς δεν θα πρέπει να βιάζεται στις εκτιμήσεις του... Είτε αυτό έχει να...

...κάνει με προβλέψεις που αφορούν στις αγωνιστικές της επιδόσεις, είτε με ο,τιδήποτε άλλο σχετίζεται με την παρουσία και οργάνωσή της!
Πρόσφατα κάποιοι βιάστηκαν να τελειώσουν τον Σάκη Θεοδοσιάδη απο την Αναγέννηση! Με περίοπτες αναφορές στο διαδίκτυο αλλά και σε εφημερίδες έδωσαν μόνοι τους, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν "τέλος" σε μια σχέση που κρατάει χρόνια...
Λίγο η ένταση των ημερών με το... "επενδυτικό fund" που χτύπησε την πόρτα της ομάδας, λίγο το πάγωμα των εξελίξεων που αποφάσισε η διοίκηση για ν' ασχοληθεί σοβαρά με μια πολύ λεπτή υπόθεση, έδωσαν τροφή σε διάφορους να... ξεκινήσουν τις αποχωρήσεις! Τελικά προέκυψε η ανακοίνωση της διοικησης της Αναγέννησης με την οποία τα πράγματα επανέρχονται στην τάξη!
Ο Σάκης Θεοδοσιάδης και επισήμως θα συνεχίσει για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στην τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης!
Αυτό ανακοινώθηκε δια στόματος του προέδρου της ομάδας Βασίλη Μπούρμπου και υπεύθυνου για τον αγωνιστικό σχεδιασμό των "κιτρινόμαυρων".
Μετά απο επαφές που είχαν οι δύο πλευρές τις τελευταίες ημέρες αποφασίστηκε απο κοινού να συνεχίσουν με την ΙΔΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ την προσπάθεια.
Η Αναγέννηση άλλωστε δεν πρόκειται όπως φάνηκε και στην πρόσφατη ανακοίνωση για το πλάνο που κατέθεσε ενώπιον των φιλάθλων να παρεκκλίνει της πορείας της και του τρόπου λειτουργίας που έχει απο το 2011.
Μια λειτουργία που έφερε την ομάδα στα ύψη και έγινε σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα!
Δεν είναι τυχαίο ότι από παντού φθάνουν μηνύματα πως η Αναγέννηση είναι μια ομάδα - κόσμημα για την Football League και όλα αυτά δίχως να περιμένει κανέναν σωτήρα.
πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr