Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Ν. Παντελής: ''Δική μου η ευθύνη''


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Παντελής δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή: "Είχαμε πει πριν το παιχνίδι πως το ματς ήταν μονόδρομος για τον Ολυμπιακό κι έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Παίξαμε καλά και η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί. Με μια φάση όμως, ανατράπηκαν όλα με το πέναλτι και την αποβολή του Δημήτρη. Για...
...70 λεπτά παίξαμε με παίκτη λιγότερο.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έκαναν και σήμερα κατάθεση ψυχής. Σήμερα θα έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι το 2ο συνεχόμενο ματς που χάνουμεπέναλτι. Δεν πρέπει να ρίξουμε την ευθύνη στον ποδοσφαιριστή. Η ευθύνη είναι δική μου και όχι του Κρίστομπαλ. Πριν το ματς είχα ορίσει τρεις παίκτες που θα χτυπούσαν πέναλτι.
Η πολύ μεγάλη προσπάθεια πήγε στράφι από ένα χαμένο πέναλτι. Η ομάδα βαθμολογικά μπορεί να έμεινε πίσω, νομίζω όμως στο τέλος ο Ολυμπιακός θα επανέλθει στην Α' κατηγορία. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.
Στο 2ο ημίχρονο κλείσαμε πολύ τις γραμμές και παίξαμε με κόντρα επίθεση. Τους δύο βαθμούς που χάσαμε σήμερα πιστεύω πως θα μπορέσουμε να τους πάρουμε εκτός έδρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr