Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Φ. Σάντος: ''Μετά το Μουντιάλ θα αποφασίσω''


Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της Πορτογαλικής τηλεόρασης ο Φερνάντο Σάντος, αναφέρθηκε στον λόγο που δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Εθνική ομάδα, και τόνισε ότι μετά το Μουντιάλ θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του...
...καναλιού «tvi24», ο Πορτογάλος τεχνικός είπε:
"Τον Φεβρουάριο του 2013 με κάλεσαν να ανανεώσω, όταν ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας ανέλαβε τα καθήκοντά του. Άκουσα την πρόταση, αλλά μου είπε ότι είχαμε πολύ χρόνο. Μετά την κατάθεση της πρότασης, επέμενε αλλά εγώ είπα ότι ήθελα να σκεφτώ με ηρεμία, μιας και έχω πολλά χρόνια στην Ελλάδα και μου έλειπε πάρα πολύ, με έτρωγε μέσα μου, η καθημερινή δουλειά.
Έφτασε κάποια στιγμή που μου είπε ότι έπρεπε να πάρουμε κάποια απόφαση γιατί τον Αύγουστο δεν γίνουν παιχνίδια προετοιμασίας λόγω της διοργάνωσης. Είπα ότι εάν, τα πράγματα τίθενται έτσι, λοιπόν, η απάντηση είναι όχι.
Δεν θέλω να πάρω κάποια απόφαση βιαστική. Δεν θέλω να χάσω τον στόχο μου που είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω".
Σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του Εθνική ομάδα ή σύλλογος, ο Φερνάντο Σάντος απάντησε σύλλογος, ενώ δεν πήρε θέση στο ερώτημα εάν η επόμενη δουλειά θα είναι στην Πορτογαλία ή στο εξωτερικό. "Δεν θέλω πλέον άλλα σχέδια. Θέλω μόνο να κερδίζω. Αλλιώς θα πάρω μια βαλίτσα, και θα πάω σε εκείνες τις χώρες... Αν είναι να χάσω από κάποιον στο Μουντιάλ, ας είναι από την Πορτογαλία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr