Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Τα Άνω Λεχώνια αντιμετωπίζει η Ανάληψη


Τοπικό ντέρμπι απόψε στις 20.00 στο κλειστό του ΕΑΚ, με την Ανάληψη να υποδέχεται τα Άνω Λεχώνια για την Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες απέναντι σε μια ομάδα που αναμένεται να αγωνιστεί δυνατά και η οποία την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στις...
...λεπτομέρειες από τον Ερμή Αγιάς.
Στην Ανάληψη επιστρέφει ο Θοδωρής Ίλτσογλου, ενώ θα απουσιάσουν οι Γιάννης Ράπτης και Τάσος Γιομπλάκης. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκου Κανελή. Ετοιμοπόλεμοι για την Ανάληψη είναι οι παρακάτω:Γιάννης Μπακρατσάς, Κυριάκος Φωτιάδης, Νίκος Γαλανάκης, Γιώργος Ίλτσογλου, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Αντώνης Θεοχάρης, Φώτης Φωτιάδης, Βαγγέλης Συλεόπουλος, Αλέξανδρος Εκίζογλου, Περικλής Κωστάμης, Αλέξανδρος Λουλούδης, Βαγγέλης Τσακιρόπουλος και ίσως ο Δημήτρης Κανελής.
Η διοίκηση της Ανάληψης θα τιμήσει τον Αντώνη Θεοχάρη για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο και στο βολιώτικο μπάσκετ γενικότερα, αφού σήμερα θα αγωνιστεί για τελευταία φορά πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Ο Απόστολος Καμακάς προπονητής των Λεχωνίων ζητεί από τους παίκτες του να παίξουν με πάθος για τη νίκη, Η σύνθεση της ομάδας: Βασίλης Κοντάκης, Σωτήρης Μπέτας, Γιάννης Τζικόπουλος, Γιάννης Μακρόπουλος, Παύλος Καγιόπουλος, Άκης Αποστολίδης, Γιώργος Σκεύης, Λάμπρος Κούτρας, Σταύρος Ροδολάκης, Μιχάλης Κλείτσας, Βλάσης Καραμπελιάς, Πλάτων Κέτουλας, Ραφαήλ Μπίζιος, Νίκος Καρακώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr