Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Λ. Μπακάλης: ''Να μάθουμε να ζούμε και με την πίεση''


Οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος αύριο Κυριακή καλείται να αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα, τα οποία βρίσκονται στην 4η θέση της κατάταξης του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Βελεστίνο και θα αρχίσει στις 16.00. Οι Βελεστινιώτες θέλουν να...
...επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και να διατηρηθούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, στην προσπάθεια που καταβάλουν για παραμονή στην κατηγορία.
Ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, με δηλώσεις του τονίζει για το αυριανό παιχνίδι»: «Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη. Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα που θα έλθει στο Βελεστίνο να παίξει χωρίς άγχος, σε αντίθεση με εμάς που παίζουμε πάντα υπό πίεση λόγω της βαθμολογικής μας θέσης.
Επιπλέον, λόγω του ότι πρόκειται για αγώνα έδρας, οι ποδοσφαιριστές μου θέλουν να ικανοποιήσουν το φίλαθλο κοινό, που μας βοηθά μεν, αλλά είναι και απαιτητικό. Ωστόσο, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πίεση και μέσω αυτής να βγάλουμε πάθος και ποδοσφαιρικό εγωισμό στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, κάτι που δεν είχαμε στο ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Επίσης, να αποφύγουμε τα λάθη στα μετόπισθεν, που φέτος τα έχουμε «πληρώσει» ακριβά. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος διότι έχουμε αποδείξει ότι στα δύσκολα δείχνουμε χαρακτήρα ως ομάδα. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και την Κυριακή».
Τρεις παίκτες του Ρήγα θα απουσιάσουν από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, δεν θα βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας οι τιμωρημένοι Γιώργος Χατζής και Νίκος Βουραζέρης, καθώς και ο τραυματίας Δημήτρης Χατζηαθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr