Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

''Δύο αγγλικές ομάδες θέλουν τον Κάμπελ''


Το ενδιαφέρον δυο αγγλικών ομάδων για τον Τζόελ Κάμπελ, όμως χωρίς να τις κατονομάζει, αποκαλύπτει σε σαββατιάτικο (29/3) ρεπορτάζ της η εφημερίδα της Κόστα Ρίκα, «Al Dia». Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται η επιθυμία του Ολυμπιακού να διατηρήσει τον παίκτη στο δυναμικό του, ωστόσο επισημαίνει πως...
...οι Πειραιώτες έχουν να ανταγωνιστούν δυο ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στο ρόστερ της Αρσεναλ.
«Η εφημερίδα (σ.σ. Al Dia), έχει μάθει πως η μία ομάδα που ενδιαφέρεται, ανήκει στις δέκα πρώτες της κατάταξης. Η άλλη, βρίσκεται κοντά στις τελευταίες θέσεις. Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός διατηρεί μερικές ελπίδες να τον κρατήσει, αγοράζοντάς τον, αλλά φαίνεται πως ο Τζόελ Κάμπελ είναι πολύ καλός για το αγγλικό ποδόσφαιρο, είτε για να συνεχίσει στην Άρσεναλ είτε σε άλλη ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ των Κοσταρικανών που φιλοξενούν και δηλώσεις Βρετανού δημοσιογράφου.
Συγκεκριμένα, είναι οι δηλώσεις του Μάικ Κάμπελ, δημοσιογράφου της εφημερίδας «The Sun», που εκφράζει την άποψή του για τον Κοσταρικανό: «Θα θέλαμε να μάθουμε τι σκοπεύει να κάνει η Άρσεναλ. Νομίζω, σύμφωνα με αυτά που έχει πει εδώ, πως ο Βενγκέρ τον θέλει πίσω την ερχόμενη σεζόν. Έπαιξε πάρα πολύ καλά κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα (σ.σ. Μάντσεστερ Γ.) και προσωπικά θα μου προξενούσε έκπληξη αν δεν είχε κάνει καλό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr