Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

Α. Μπέος:'''Εχουν ένα όριο η ατιμωρησία και η ασυλία''

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με δήλωσή καταγγέλλει εκείνους που κατασκευάζουν κατηγορίες εις βάρος του, αναφερόμενος στην υπόθεση που έχει να κάνει με το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Επισκοπή. Υπογραμμίζει ότι...
...υπάρχουν φωτογραφίες, οπτικοακουστικό υλικό, επίσημες εκθέσεις και αυτόπτες μάρτυρες που αποκαλύπτουν την αλήθεια. Καλεί δε τον Κυριάκο Θωμαΐδη να παρουσιάσει τις φωτογραφίες που υποστηρίζει ότι διαθέτει και στις οποίες εμφανίζεται ο Αχιλλέας Μπέος εντός αγωνιστικού χώρου. Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:
«Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά πιο πολύ το νοικοκύρη και ευτυχώς αποκαλύπτεται πια ποιοι είναι οι κλέφτες και ποιος ο νοικοκύρης. Αποκαλύπτεται πια, πόσο λυσσαλέα κινούνται εναντίον μου οι διώκτες μου και πόσο δυστυχώς εύκολα κατασκευάζονται κατηγορίες σε βάρος ανθρώπων.
Κινήθηκε αυτές τις ημέρες μία ολόκληρη διαδικασία από τα λεγόμενα ενός και μόνο ανθρώπου, όπως άλλωστε είχε συμβεί και πριν από τρία χρόνια, οπότε και ξεκίνησε ο αγώνας μου για δικαιοσύνη. Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία του συστήματος, αλλά σε τέτοιο αίσχος δεν περίμενα να φτάσουν. Ευτυχώς για εμένα και για το δίκιο υπάρχουν πλέον των 100 φωτογραφιών, οπτικοακουστικό υλικό, επίσημες εκθέσεις όλων των αρμοδίων αρχών και αυτόπτες μάρτυρες που αποκαλύπτουν την αλήθεια!
Δυστυχώς για εκείνους αυτή τη φορά βιάστηκαν και αποκαλύφθηκαν και πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη γιατί η ατιμωρησία, η αυθαιρεσία και η ασυλία έχουν και ένα όριο.
Υ.Γ.: Οσο για εσάς κ. Θωμαΐδη, τηλεοπτικέ δικαστά, που πληροφορείστε πρώτος από όλους, παραβαίνοντας το νόμο και εκθέτοντας την Εισαγγελία, τις δικαστικές εξελίξεις, θα πρέπει αυτή τη φορά να προσκομίσετε τις φωτογραφίες που ισχυρίζεστε ότι διαθέτετε. Σε διαφορετική περίπτωση για μία φορά θα αποδειχθείτε ένας κοινός συκοφάντης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr