Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Γ. Βαρούτσικος: ''Πλήρης ο φάκελος του Ολυμπιακού Β.''


Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Γιώργος Βαρούτσικος, με δηλώσεις του τόνισε πως ο φάκελος της βολιώτικης ΠΑΕ για να πάρει αδειοδότηση για τη Σούπερ Λιγκ είναι πλήρης. Υποστήριξε πως η διοίκηση είναι απόλυτα εντάξει στις οικονομικές της υποχρεώσεις και...
...κάλεσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να στηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο τους ποδοσφαιριστές, εξαντλώντας τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν κυκλοφορήσει για τα πλέι οφ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Γιώργου Βαρούτσικου:
Για τον φάκελο που ετοιμάζει η ΠΑΕ για την αδειοδότηση και αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες προς τους ποδοσφαιριστές: «Ο φάκελος του Ολυμπιακού που θα κατατεθεί στην Επιτροπή για την αδειοδότηση είναι πλήρης. Ίσως είμαστε η μοναδική ομάδα από τη Football League που έχουμε πλήρη φάκελο. Η διοίκηση φυσικά και κάνει το χρέος της προς τους παίκτες. Όλοι είναι πληρωμένοι και αν υπάρχει ένας μισθός σε εκκρεμότητα, το ζήτημα θα έχει λυθεί μέχρι το τέλος του μήνα. Είμαστε από τις λίγες ΠΑΕ όχι μόνο της Football League, αλλά και από τη Σούπερ Λιγκ, που έχει τακτοποιημένες όλες τις υποχρεώσεις της.
Η κριτική των φιλάθλων μπορεί να είναι καλοπροαίρετη, αλλά μέχρι σ' ένα σημείο. Όχι όμως να φτάνουν να αγχώνουν τους παίκτες. Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως είμαστε μια οικογένεια. Οι ποδοσφαιριστές πραγματικά κάνουν προσπάθεια μεγάλη, είμαστε δίπλα τους, τους στηρίζουμε και μερικές φορές τους «μαλώνουμε», για να τους χτυπήσουμε το... καμπανάκι, ότι οι επιχειρηματίες που βρίσκονται στη διοίκηση της ΠΑΕ και βάζουν χρήματα στην ομάδα θέλουν αυτά τα χρήματα να πιάσουν τόπο.
Για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας για τα πλέι οφ: «Υπάρχει μια καλή ροή όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Ως διοίκηση πιστεύουμε ότι θα πιάσουμε το μάξιμουμ των διαρκείας μέχρι τη λήξη της διάθεσής τους, στις 31 Μαρτίου. Στόχος μας είναι να πουληθούν 4000 εισιτήρια διαρκείας. Η διοίκηση έχει βάλει πολύ χαμηλή τιμή στα εισιτήρια διαρκείας των πλέι οφ, καθώς θέλει τους φιλάθλους στο γήπεδο, προκειμένου να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας. Είναι καθήκον όλων όσων αγαπούν τον Ολυμπιακό να πάρουν από ένα εισιτήριο διαρκείας.
Αυτό θα δώσει μεγάλη δύναμη και στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν μια τιτάνια προσπάθεια. Θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση και για τους ανθρώπους της διοίκησης να βλέπουν το γήπεδο γεμάτο. Έχουμε μεγάλα όνειρα και σχέδια για την επόμενη χρονιά, εφόσον με το καλό ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ. Αυτά τα σχέδια δεν μπορούν να υλοποιηθούν αν ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν είναι κοντά στο σύλλογο».

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr